Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Durnă se pensionează
Durnă se pensionează Email
Marţi, 02 Octombrie 2018 13:40

     Directorul general de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov (DGASPC) va părăsi instituţia de luna viitoare cînd se va pensiona. Gheorghe Durnă va avea intra începînd cu 12 octombrie a.c. în rîndul pensionarilor, funcţia rămînînd astfel vacantă. Gheorghe Durnă conduce DGASPC Braşov din iunie 2014, după ce o perioadă a fost director adjunct. Sub conducerea lui, unităţile din subordinea DGADCP Braşov au trecut printr-o serie de situaţii dificile, dar care au fost rezolvate. La centrul Azur Victoria şi la cel de la Dacia s-au înregistrat probleme penale şi administrative grave care s-au soldat cu schimbarea conducerii şi sancţionarea angajaţilor implicaţi în incidente. Tot la Azur era în proiect construirea de case de tip familial pentru copiii internaţi aici, dar acesta a fost eliminat din programul Direcţiei din lipsă de bani, fiind înlocuit cu desfiinţarea centrului şi mutarea copiilor la alte centre din judeţul Braşov. Conform proiectului demarat sub conducerea lui Gheorghe Durnă, sediul centrului ,,Azur” va primi o altă destinaţie, centru pentru adulţi cu dizabilităţi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 96 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843292

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare