Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Zece cercuri la Clubul copiilor
Zece cercuri la Clubul copiilor Email
Marţi, 02 Octombrie 2018 14:29

     Deschiderea oficială a activităţilor de la Clubul copiilor din Făgăraş a avut loc joi, 27 septembrie a.c., cînd s-a organizat ,,Ziua porţilor deschise”. ,,Am organizat evenimentul ,,Ziua porţilor deschise” după începerea anului şcolar pentru ca elevii să-şi facă programul şcolar şi în funcţie de timpul liber să se înscrie la cercurile de la Clubul copiilor. În acest an, am înfiinţat un cerc nou de redacţie, presă, radio – TV, în locul cercului de muzeografie. Profesorul de la cercul de muzeologie a ieşit la pensie şi ne-am gîndit să schimbăm profilul, întrucît cercul respectiv nu era agreat de copiii” a spus directorul de la Clubul copiilor, Claudiu Molnar. De cîţiva ani, Clubul copiilor îşi desfăşoară activitatea în două locaţii, pe strada Doamna Stanca, în corpul A de la nr. 33 şi în corpul B de la nr. 28.

 Conform programului, activităţiile se desfăşoară în ambele clădiri de luni pînă vineri între orele 12.00 - 20.00, iar cercurile de logică, instrumente muzicale şi electronică - şah sînt organizate în fiecare zi de sîmbătă de la ora 10.00 pînă la ora 14.00. ,,Majoritatea copiilor înscrişi la cele 10 cercuri sînt din ciclul primar şi gimnazial. Peste 1.000 de copii sînt înscrişi la cercurile organizate. Grupele sînt formate din 14 elevi, în funcţie de vîrstă, iar fiecare cerc are în medie de 9 grupe” a mai spus directorul clubului. Cursurile organizate la Clubul copiilor Făgăraş sînt următoarele:
 

- atelierul fanteziei – prof. Langa Paul
- arta actorului - prof. Vărzaru Vladimir
- chimie experimentală – prof. Cînduleţ Gabriela
- dans modern – prof. Bălan Marius
- cultură şi civilizaţie engleză – prof. Martin Brînduşa
- electronică/ sah – prof. Judele Petru
- foto-cineclub – prof. Negrea Luminiţa
- jocuri logice – prof. Comaniciu Liliana
- instrumente muzicale – prof. Antoneac Mircea
- redacţie, presă, radio-TV – prof Patric Hordean
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 62 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843341

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare