Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Stiri pe scurt
Stiri pe scurt Email
Marţi, 02 Octombrie 2018 14:35

Mort în casă

     Pompierii din Victoria au fost solicitaţi, joi, 27 septembrie, la o deblocare pe strada Victoriei. Vecinii au sunat la 112 şi au cerut ajutor pentru că nu şi-au mai văzut vecinul de cîteva zile. Este vorba despre A. Mihai de 75 de ani care locuia singur. Pompierii au pătruns pe geam în locuinţa bărbatului de la parterul imobilului şi au deblocat locuinţa. Pensionarul a fost găsit decedat.
Alt consilier local
 

     Consiliul Local Victoria va avea un nou consilier local. Este vorba despre Ioan Dobrilă, PSD, care va fi validat pe funcţie în perioada următoare. Postul a rămas vacant în urma demisiei consilierului local Baiulescu Cristian. Acesta a înregistrat cererea de demisie în data de 18 septembrie 2018, conform adresei nr. 15.616. Baiulescu Cristian a făcut parte din comisia de învăţămînt, cultură, sănătate şi a fost membru în Consiliul de Administraţie de la Clinica Paltinul Victoria. Legislativul de la Victoria are în componenţă 15 consilieri locali.


 

 

Furt la Ucea de Sus
 

     Gaterul din localitatea Ucea de Sus a fost ţinta hoţilor în noaptea de 23/24 septembrie 2018. Poliţiştii din localitate au fost sesizaţi de proprietar luni, 24 septembrie a.c., şi au demarat cercetările. Hoţii au intrat prin efracţie, spărgînd uşa şi geamul clădirii şi au furat scule şi drujbe în valoare de 15.000 lei. Poliţiştii spun că pînă în prezent există un cerc de suspecţi.
Au solicitat scutiri
 

     O familie de pensionari din Victoria a solicitat aleşilor locali scutirea la plata impozitului pe clădire, teren, dar şi scutirea taxei de salubritate. Este vorba despre familia Păcurar Gheorghe care are în proprietate un apartament pe strada Negoiu, nr. 8. Cererea nr. 15821 a fost înregistrată în data de 20 septembrie a.c., la sediul primăriei şi a fost discutată în ultima şedinţă a CL Victoria, cea din luna septembrie a.c. Soţii Păcurar s-au mutat la Bucureşti şi vor să fie scutiţi de la plata impozitelor pentru că pensiile, aşa cum justifică ei în solicitare, nu le ajung să acopere prea multe cheltuieli. Aleşii locali au spus că nu pot acorda scutiri de la plata taxelor şi impozitelor locale pentru că nu există cadru legal. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 76 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796401

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare