Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Ospitalitatea făgărăşeană la standarde londoneze
Ospitalitatea făgărăşeană la standarde londoneze Email
Marţi, 27 Aprilie 2010 10:23

  

BROSS FAST FOOD
BROSS Café


  Prin localul „BROSS“ fraţii Julien şi Gabriel Barb au „rescris“ definiţia decenţei din alimentaţia publică făgărăşeană    La Bross Fast-Food calitatea, respectul faţă de client şi preţurile accesibile pentru toţi sînt principii de bază

     Localul BROSS aduce în Făgăraş un nou concept. Este vorba despre o altă percepţie a ideii de alimentaţie publică, de fast-food şi cafenea. Aici s-a „rescris“ definiţia decenţei, a calităţii şi a respectului faţă de client.

 

Toate acestea au fost aduse în faţa făgărăşenilor într-un ambient deosebit unde preţurile sînt accesibile oricărui buzunar. La Localul Bross s-au armonizat perfect ospitalitatea făgărăşeană cu perfecţiunea londoneză, decenţa şi rafinamentul, originalitatea şi bunul gust. Localul are uşile deschise pentru toate categoriile de clienţi, de la tineri, copii şi pensionari la familii sau cupluri. Pe strada D-na Stanca nr. 5, Bross Fast-food îşi întîmpină clienţii cu mîncăruri şi meniuri naturale preparate după reţete originale, într-un ambient occidental. Oferta zilnică este deosebit de variată de la preparate cu specific shaorma, sandwich şi salate la meniuri orientale.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!


Fineţe şi rafinament
 

     Localul BROSS este amenajat la înalte standarde, pentru a satisface şi cele mai deosebite exigenţe. Mobilierul este confecţionat din lemn în nuanţe de crem şi maro, iar canapelele şi scaunele sînt tapisate cu piele. Furniturile şi obiectele de design crează un ambient select, întâlnit mai ales în restaurantele de lux. Totuşi, acestea nu influenţează preţurile, care sînt accesibile pentru orice client. Localul este ideal pentru părinţii care vor să îşi scoată copiii la masă într-un loc decent şi liniştit. Este important de ştiut că în local nu se fumează şi nici nu se servesc băuturi alcoolice. Porţiile de mîncare sînt consistente şi voluminoase, împletind esteticul cu gustul delicios.

Meniuri delicioase
 

     Salatele au în compoziţie diverse legume şi sosuri, brânză, carne de pui sau măsline, frumos asezonate. Acestea emană prospeţime şi savoare încă de la prima vedere, iar legumele în culori vii sînt o adevărată încântare, chiar şi pentru ochiul celui mai pretenţios client. La Bross Fast-food se pot servi: sandwich-uri, shaorma, salate, dar şi produse unice în Făgăraş, create după reţete originale din Turcia, dar şi după reţete proprii. Printre specialităţi se numără: Köfte Kebab, Shish Kebab, Pui Royal, Salata Bross şi Meniul Bross Special. Clienţii beneficiază, gratuit, de un suc natural de fructe, la comandarea oricărui meniu. Aceştia pot alege între sucul de zmeură şi limonada din lămâie şi portocale.

Cafeneaua perfectă
 

     Cei care doresc să îşi petreacă timpul într-un cadru mai intim, o pot face la cafeneaua localului, aflată la subsol. Bross Café este locaţia în care, decorul personalizat cu fotografii din Londra se îmbină armonios cu mobilierul modern. Această metropolă nu a fost aleasă întîmplător, Londra fiind oraşul în care cei doi fraţi au petrecut foarte mulţi ani împreună. Bross Café este ideal pentru cupluri sau pentru întîlniri de afaceri. Localul poate fi închiriat pentru diverse prezentări sau pentru zile festive. Încă de la intrare, clienţii sînt întîmpinaţi de mesajul „Bross Café- ... the Finest coffee place“.

Afacere de familie
 

     Fraţii Julien şi Gabriel Barb, tineri cu experienţă occidentală, s-au hotărît să revină acasă după mulţi ani petrecuţi peste hotare. Au vrut să ofere făgărăşenilor o parte din experienţa acumulată în metropolele europene. Astfel s-a născut „BROSS“, afacerea familiei lor. Precum sînt „Trattoriile“ veneţiene sau „Pub“-urle londoneze. Au ales şi o denumire care să-i reprezinte: BROSS, fiind prescurtarea cuvîntului englez brothers (n.r. fraţi).
„Înainte de a deschide acest local am fost special în Istanbul pentru a face rost de reţetele originale pentru unele produse şi sosuri. Sîntem foate atenţi la detalii, pentru ca totul să arate impecabil. Noi am încercat să aducem la Făgăraş ceva mai mult decât shaorma şi sandwich-uri, care sînt deja cunoscute. Köfte Kebab sau Shish Kebab sînt produse care nu se întâlnesc nici la Braşov. Köfte Kebab: este un amestec de carne tocată miel şi viţel la grătar, pe beţişoare de bambus, cartofi, varză, gogoşar, sos şi lipie. Shish Kebab: sînt frigărui de pui pe beţişoare de bambus la grătar, cartofi, ardei, ceapă, sos şi lipie. Specialitatea casei este Bross Special, care conţine: carne de pui la grătar, ardei copţi, sos de soia cu avocado şi smântână“, spun fraţii Julien şi Gabriel Barb.
„Am dorit să le oferim făgărăşenilor noştri un local pe care îl merită, un local în care să se simtă mulţumiţi atât de calitatea mâncării cât şi de ambianţă. Este dreptul lor de a benficia de condiţii decente atunci când vor să iasă undeva cu prietenii sau familia. Ideea ne-a venit şi de la faptul că, în Făgăraş, nu exista un local cu meniuri şi pentru copii, unde aceştia să poată ieşi cu familia. Aici părinţii pot socializa cu cei mici fără a fi deranjaţi de persoana de la cealaltă masă, care fumează sau care consumă alcool. Persoanele care au trecut pe la noi au devenit clienţi fideli, iar comentariile lor pozitive nu fac decât să ne confirme cât de aşteptat era un local de genul acesta. Cea mai mare satisfacţie a noastră este ca omul să plece mulţumit atunci cînd se ridică de la masă. Pe lîngă făgărăşenii care ne-au devenit clienţi, au mâncat la Bross şi nemţi, turci, americani“, spune Julien Barb.

Au dat Londra pe Făgăraş
 

     Julien a lucrat timp de 15 ani în Anglia şi are dublă cetăţenie româno-britanică, dar s-a decis să se întoarcă acasă pentru a porni o afacere de familie împreună cu fratele său Gabriel. „Dacă mi-ar fi spus cineva, acum câţiva ani, că voi renunţa la Anglia pentru Făgăraş nu l-aş fi crezut. A fost un lucru mare să pot face asta, dar nu am nici un regret. Eu sînt foarte legat de familie, şi partea sentimentală a cântărit mai mult decât cea finaciară în această alegere“.
     Gabriel este căsătorit cu Bianca şi au împreună doi copii, pe Melesia (3 ani) şi Marco (1 an). „Eu am locuit în Anglia 8 ani, iar după căsătoria cu Bianca am mai stat 4 ani în Viena. Soţia mea a locuit în Austria de la vîrsta de 3 ani, iar acum am convins-o să ne mutăm definitiv în Făgăraş. Nu putem exprima în cuvinte cît de mult apreciem sprijinul părinţilor noştri, Maria şi Gicu Barb, şi pe cel al soţiei mele, care ne-au susţinut pe tot parcursul acestui proiect. Tatăl nostru a fost cel care a coordonat lucrările de construcţie şi modernizare a spaţiului“, spune Gabriel Barb.
     Julien şi Gabriel Barb invită făgărăşenii la localul BROSS unde vor fi întîmpinaţi cu produse de calitate, meniuri delicioase şi diversificate, servire ireproşabilă, toate într-un ambient occidental.

     O mare parte dintre cei care au gustat meniurile Bross Fast-food, au devenit deja clienţi fideli. Aceştia nu au decît cuvinte de laudă despre local şi calitatea mâncărurilor servite. „Ori de cîte ori mănânc un Köfte Kebab am impresia că sunt acasă la Istanbul. Îmi place că este un local curat, elegant şi au reţete originale. Tocmai din aceste motive am devenit un client fidel“, spune Kayhan F.

     „Pot spune despre Bross fast-food că este un local cu un ambient plăcut. Mâncarea este deosebit de bună, la preţuri foarte mici, şi servirea este impecabilă... Ceva deosebit pentru Făgăraşul nostru. Mult succes!“, spune Oana Fătu.

     „Ca şi vegetarian mi-am spus că nu am ce căuta la un Fast Food, pînă într-o seară, cînd am servit o salată grecească. M-a surprins calitatea, prospeţimea şi nu în ultimul rînd faptul că uleiul folosit este ulei de măsline. De acea pot să recomand acest local oricărui tip de consumator“ spune Adrian I.

     „În sfîrşit am găsit şi în Făgăraş un local în care pot să servesc masa cu încredere, meniuri foarte bune şi o servire ireproşabilă. La Bross Fast Food am găsit calitate, decenţă la preţuri accesibile. Mă declar deja un client fidel al localului. Vreau să-i felicit pe propritarii localului şi să le urez mult succes“ a spus Lucian Opriş.

BROSS FAST FOOD
Strada Doamna Stanca nr. 5
Tel: 0767265105
PROGRAM: Fast-food-ul este deschis de duminică până vineri, de la orele 8.00 la 4.00, iar sîmbăta de la 18.00 la 5.00.
 

(Alina POPESCU)

Comments
Comentariu nou Cautare
monica  - Congratulations!   |01-05-2010 02:02:28
Felicitari!...Exceptional articolul si pozele.
ilie  - era timpul   |02-05-2010 00:24:10
Era timpul ca si la Fagaras cineva sa ancerce sa schimbe definitia de
,,restaurant,, am sa-l vizitez negresit in august
Mihaela Rotariu  - FELICITARII INTREGII FAMILII BARB   |18-05-2010 21:28:13
Ma bucur asa de mult prt. reusita voastra si pt. ce ati reusit sa faceti pr.
frumosul nostru Fagaras . Dumnezeu sa fie cu voi pe mai departe si sa va dea
izbanda in tot ceea ce faceti !Sunteti o fam. frumoasa si unita , iar secretul
succesului vostru consta si in acest detaliu.Va dorim in continuare mult , mult
succes si asteptam sa fim si noi in mijlocul vostru . Va imbratisam cu mult
drag.Fam. Rotariu
crassus  - Felicitari!!!   |25-01-2012 03:59:09
...sunt un client f fidel al Brossului....si nu am fost niciodata dezamagit.Cu
siguranta este cel mai de calitate local din Fagaras,unde se poate manca foarte
bine ,la preturi accesibile.Felicitari pt ca nu lasa-ti sa se fumeze.....Cea
mai buna shaorma si cele mai bune salate.Felicitari baieti!!!!
Oana  - Calitate   |27-01-2012 04:50:25
....cele mai bune sandwishuri si meniuri din oras.Cat am fost eleva la D-na
Stanca veneam cu colegele aproape zilnic sa mancam la Bross...un local
sofisticat care-mi lipseste aici in Bucuresti unde studiez.Succes in
continuare.....:)
Oana  - The best!!!   |27-01-2012 04:52:50
.....aveti cel mai tare Motto:)...."e greu sa fi modest cand stii ca esti
THE BEST"-vi se potriveste perfect:)
sergiu mănuș  - felicitări patronilor Brossului din Făgărași lui J   |28-06-2013 17:30:01
Pt. delicatesele care le servesc în acest local elegant și curat și mănânc
în tihnă ptc. nu se fumează. Dumnezeu să vă binecuvinteze !
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 209 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4660679

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare