Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Noua Ordine Mondială
Noua Ordine Mondială Email
Luni, 10 Octombrie 2011 17:49

 

 

     Noua Ordine Mondială, Francmasonerie, Bilderberg, sînt organizaţii despre care, după Decembrie 1989, se vorbeşte şi în România atît pro dar şi contra. Cît sînt de reale informaţiile ajunse în rîndul opiniei publice, rămîne ca fiecare perosnă să le definească şi să le înţeleagă. Monitorul de Făgăraş a titrat de-a lungul timpului ample materiale despre aceste organizaţii discrete, aşa cum se autodefinesc ele. În România s-au reînfiinţat după 1990, comunismul interzicîndu-le activitatea. Chiar Ceauşescu s-a întîlnit cu reprezentanţii grupului Bilderberg în Olanda, la 1970, cînd a refuzat intrarea în organizaţie. Un ofiţer SIE a relatat recent (n.r. într-o emisiune cu Ion Cristoiu) despre întîlnirea secretă a lui Ceauşescu cu Bilderberg. În ziua de azi pentru publicul larg, activitatea organizaţiilor de acest tip apare una de tip caritabil. Partea necunoscută însă este prezentată în diverse interviuri de către o parte a mass mediei internaţionale. Materialele ce urmează au fost preluate din astfel de surse.

Confesiunile unui mason de rang înalt
 

     Un mare magnat al ţiţeiului care locuieşte în SUA, un mason de rang înalt din cadrul grupului Bilderberg, este bolnav de cancer într-un stadiu terminal. El s-a decis să vorbească în faţa pastorului Lindsey Williams deschizîndu-şi astfel inima.

 Pastorul însă a dezvăluit, (n.r. martie 2011) public confesiunile magnatului bolnav. Dezvăluirile acestuia s-au referit la acţiunile grupării ,,Noua Ordine Mondială“ care se vor derula pînă la sfîrşitul anului 2012 şi au fost publicate pe inetrnet şi în mai multe reviste.

Va fi atacat Iranul
 

     ,,Magnatul a susţinut că înainte de preluarea conducerii lumii de către gruparea „Noua Ordine Modială“, lumea va fi condusă, aşa cum de altfel se spune şi în Apocalipsă, de către chinezi, rasa galbenă. El a adăugat că deşi China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră vor fi bancherii care fac parte din grupul al aşa-zişilor „iluminaţi“. În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită şi dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanşa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănţuie cel de-Al Treilea Război Mondial. Vor intra în luptă mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza şi va face milioane de victime.

Moneda unică globală
 

     Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii“ şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. Complotul urzit din umbră ce vizează distrugerea valutelor este în curs de implementare, aşa că este cel mai bine să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent“.

China, statul cel mai puternic
 

     Masonul de rang înalt a mai spus: „În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici“. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia. În mod foarte semnificativ, Timothy Geithner, secretarul trezoreriei Statelor Unite, vorbeşte fluent chineza, iar Kevin Rudd, fostul prim-ministru al Australiei şi actualmente ministru de externe vorbeşte fluent mandarina. În cel mult doi ani de acum înainte, aproape că nu vom mai recunoaşte Statele Unite ale Americii. Elita din umbră a „iluminaţilor“ va accelera cât va putea procesul de subjugare a maselor de oameni de pe această planetă. Se va urmări introducerea cip-ului RFID obligatoriu la cât mai mulţi locuitori ai acestei planete. La capătul acestor doi ani (respectiv la sfârşitul anului 2012), masele mari de oameni vor fi aduse într-o stare de debusolare completă şi vor fi atât de sărace, încât nici măcar nu vor mai fi în stare să se răzvrătească. Instalaţiile secrete HAARP vor acţiona de la distanţă pentru a genera prin intermediul anumitor energii psihotronice o stare ciudată de hipnoză şi letargie globală, care va afecta minţile imensei majorităţi a fiinţelor umane care trăiesc pe această planetă. Prin intermediul instalaţiilor HAARP, fiinţele umane vor fi scufundate într-o stare ciudată, letargică, ce va atrage după sine o diminuare a voinţei, iar aceasta le va face să nu reacţioneze, chiar şi atunci când condiţiile de viaţă ale maselor mari de oameni se vor înrăutăţi din ce în ce mai mult.

 

 

Se accentuează sărăcia
 

     Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. ,,Iluminaţii“ au de gând să facă să se prăbuşească în continuare, foarte curând, toate băncile. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla. Nu speraţi că veţi putea depinde de bunurile imobiliare, deoarece şi piaţa acestora se va prăbuşi în curând, căci oamenii nu vor mai avea cu ce să cumpere case şi ca urmare, preţul actual al bunurilor imobiliare se va prăbuşi. Nu este cazul să spere cineva că va putea să trăiască din averi, din moşteniri sau din investiţii, căci toate acestea vor dispărea atunci când băncile se vor prăbuşi şi vor da faliment una dupa alta. În curând, petrolul brut va ajunge 150-200 dolari barilul. Băncile orchestrează criza ipotecilor bancare care va fi reglementată de Congresul SUA. Milioane de oameni îşi vor pierde casele.

 

 

China controlează lumea
 

     Magnatul a vorbit despre acţiunile Guvernului SUA şi despre China. Guvernul SUA a dat cu mai mulţi ani în urmă canalul Panama Chinei, iar aceasta a fost o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale. Este necesar să ştiţi că la ora actuală China deţine deja toate porturile greceşti. Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. China este cel mai mare extractor de resurse minerale naturale care există la nivel mondial. Ea deţine mai mult de jumătate din exploatările miniere din Australia. China deţine totodată exploatări miniere în Africa, în SUA, în Orientul Mijlociu, în Canada. China deţine un monopol de 90% asupra tuturor mineralelor rare ale pământului. China face tranzacţii cu toate monedele importante ale lumii, devenind extrem de bogată în numerar. Puţini ştiu că Rusia este cel mai mare producător de petrol şi gaze. SUA au interese majore cu Rusia şi China şi deci nu vor cîştiga niciodată un război împotriva lor, deoarece SUA şi-a mutat toată industria de producţie în China.

Criză în Orientul Mijlociu
 

     Elitele asş-zişilor „iluminaţi“ alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni. Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita „iluminaţilor“ să atace.

 

 

Îl aduc pe anticrist
 

     „Iluminaţii“ vor să implementeze la nivelul acestei planete proiectul „Devil’s Mesia“ („Mesia Diavolului“). În realitate, acesta este o acţiune sub acoperire prin care „iluminaţii“ vor, de fapt, să facă posibilă apariţia lui Antichrist. Magnatul cel bolnav de cancer a mai spus:
,,De curând, „iluminaţii“ au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială“. Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) înseamnă, înainte de toate, perversitatea care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale. Mai întâi, „iluminaţii“ vor urmări să pervertească toate popoarele acestui Pământ şi după aceea vor alege care va fi poporul cel mai pervertit şi acolo îl vor face să apară, fiind susţinut de ei şi de toate mijloacele mass-media, pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“). Cei care s-au autointitulat „iluminaţii“ fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.

Control asupra mass-media
 

     Acest magnat al petrolului a mai spus: „«Iluminaţii», care oricum au deja un control aproape complet asupra mijloacelor mass-media, plănuiesc să obţină un monopol complet în acest domeniu, pentru a implementa cât mai repede Noua Ordine Mondială. Ei plănuiesc cu premeditare să distrugă civilizaţia prezentă. La ora actuală, elitele masonice mondiale în cârdăşie cu aşa-zişii „iluminaţi“ controlează nu numai Rusia, dar şi China, şi pe preşedintele şi congresul SUA. Ei vor să promulgheze „Cyber Security Act“ (Legea securităţii cibernetice), prin care vor putea cenzura după bunul plac informaţia ce se publică pe internet, precum şi Carbon Tax Act (Legea taxei pe emisiile de dioxid de carbon), prin care vor impune o taxă pe emisiile de dioxid de carbon, sub pretextul înşelătoriei cu „încălzirea globala“. Apoi, contribuabilii americani manipulabili vor fi rugaţi să salveze ţara din ghearele crizei ipotecare şi prin aceasta vor fi „jumuliţi“ de ultimele resurse financiare şi vor aduce pe tavă în jur de trei trilioane de dolari marilor banci, care le vor folosi după cum vor aşa-zişii „iluminaţi“. Băncile mari vor urmări să distrugă băncile mici care fac eforturi să salveze economiile în anumite ţări. În curând, se va impune ca obligatorie implementarea cip-ului RFID.

Dezvăluirikle lui Leo Zagami despre Noua Ordine Mondială

     Amos News publică un interviu cu Leo Zagami, francmason de gradul 33 în cadrul Lojii Propaganda Due din Italia. Aparţinînd aşa-zişilor ,,Iluminaţi" italieni prin tradiţia familiei sale, el a fost iniţiat în anumite secrete oculte încă din copilarie şi a fost membru în diferite loji secrete italiene şi britanice.
Fiind un privilegiat al lojei Propaganda Due, ar fi trebuit să urmeze la conducerea acesteia, dacă nu s-ar fi retras din masonerie. După retragere a publicat un amplu material sub formă de interviu despre faţa secretă a francmasoneriei.
     Leo Zagami: Vă pot vorbi despre Noua Ordine Mondială din experienţa mea personală. Am fost ,,iniţiat" pe data de 13 aprilie 1993, în Roma. Era o perioadă mai neobişnuită în acea perioadă în Italia, deoarece izbucnise un scandal al lojei P2 (Propaganda Due) şi intreaga francmasonerie era în criză. Marele maestru Giulliano di Bernardo, care acum este marele maestru al Academiei "Iluminaţilor" din Roma, tocmai părăsise Loja francmasonica italiană Marele Orient şi forma Marea Lojă Regulară a Italiei, care era singura recunoscută de Marea Lojă Unită a Angliei.
     Eu am fost ,,iniţiat" de către prinţul Alliata di Monreale, care este un aristocrat italian şi a cărui familie avea legături de sute de ani cu familia mea. Decedat acum, acesta era Şeful Ordinului Masonic al Sabiei şi al Vulturului, din care am ajuns să fac şi eu parte. Tot el m-a îndrumat către ceea ce urma să devină, în anul 1999, Loja Monte Carlo, un fel de Comitet Executiv Masonic. Acesta urma să reunească persoane aparţinînd tuturor riturilor masonice şi societăţilor secrete, pentru a lucra deasupra tuturor, ca o suprastructură în structura ,,iluminaţilor", cu baza în Monte Carlo. Ezio Giunchiglia, care era trezorierul lojei P2, avuse acest plan. Poziţia lojei P2 era foarte importantă, deoarece aceasta avea legături cu Banca Vaticanului şi cu domnul Marcincus, un personaj important, care era implicat în scandalul Băncii Vaticanului. De acest scandal, care a explodat acum mai bine de 20 de ani, era legat şi numele lui Roberto Calvi, care a sfîrşit asasinat sub podul Blackfriars în 1982. Propaganda Due este o lojă veche, care exista de mai bine de 100 de ani, încă de pe vremea lui Garibaldi. In anii '60, ea a intrat sub conducerea lui Licio Gelli, care a primit-o de la CIA, cu scopul de a controla prin această lojă toate ,,vip"-urile italiene care nu doreau ca numele lor să apară pe lista masonică oficială. Propaganda Due folosea o listă de rezervă secretă, a cărei componenţă nu era facută publică. Astfel, loja P2 avea ca membrii şi reprezentanţi ai Lojii Ecleziastice (loja francmasonica din interiorul Vaticanului) şi funcţiona ca o monedă de schimb între iezuiţi şi planurile pe care le aveau americanii din CIA în cadrul operaţiunii Gladio (gladius=sabie, Gladio=operaţiune clandestină dupa cel de-al Doilea Război Mondial, promovată de serviciile secrete italiene şi de NATO, pentru a contracara o eventuală invazie sovietică în Italia. In cadrul P2 erau înscrişi scriitori, jurnalişti, muzicieni, oameni care puteau să promoveze scopul lojei în lume. Cînd mergeam la diverse loji, oamenii obişnuiau să ne salute cu ,,Heil Imperium", deoarece P2 devenise un imperiu. Deşi loja fusese distrusă de scandal, elementele care supravieţuiseră şi Comitetul din Monte Carlo erau în continuare foarte puternice, avînd îcontinuare foarte mulţi oameni implicaţi.

Putere ocultă
 

R: Cînd ajungi la un grad înalt în masonerie afli de existenţa puterii oculte?
L.Z.: Francmasonii încep la nivelul inferior, ca instituţie caritabilă. După ce treci de primele trei grade, intri într-un rit care poate fi Ritul Scoţian sau oricare altul, în funcţie de locul în care te afli în lume. Pe parcurs, atingi grade din ce in ce mai mari, alăturîndu-te şi avînd activitate într-o lojă mare, în calitate de ofiţer. Ajungînd apoi Mare Ofiţer, conducător al unui întreg grup de francmasoni, devi tot mai conştient de faptul că începi să ai contact cu anumite forţe oculte din spatele scenei.
Chiar şi în Ritul Scoţian, de la un anumit nivel în sus, este permisă abordarea temelor politice. Noi doream, în Comitetul de la Monte Carlo, să realizăm un echilibru între membrii organizatiei Opus Dei, care exercita o influenţă specială în această epocă - mulţi dorind să li se asocieze - şi ceilalţi membri ai francmasoneriei şi ai altor societăţi secrete.
Eu, prin faptul că mă expun în felul acesta, prin dezvăluirile pe care le fac, probabil că nu voi mai putea avea niciodată în viaţa mea o slujbă într-una din marile corporaţii. Este foarte greu pentru mine să-mi duc existenţa, deoarece mă finanţez singur, nu am pe nimeni care să mă susţină, în timp ce îi avertizez pe oameni asupra unui duşman pe care de obicei ei refuză să admită că există. Dacă eşti ocupat să ai grijă de familie, de copii, de slujbă, este dificil să te mai focalizezi şi asupra unei Conspiraţii Globale, este dificil să te opreşti, chiar şi numai pentru un moment, din ceea ce faci şi să te gîndeşti la asta. Exact asta urmăresc ei: ca noi să nu gîndim. Au făcut experimente de-a lungul anilor, în special în ceea ce priveşte controlul minţii şi ,,strategia fricii".

Fracmasonii şi politica
 

R.: Daţi-mi cîteva exemple de francmasoni care sînt activi în politica mondială
Leo Zagami: George H. Bush, tatăl, împreună cu fiul său, George W. Bush, ambii iniţiaţi în ordinul Skull & Bones, John Kerry, iniţiat în acelaşi ordin. Kissinger, care aparţinea lojii P2 din Monte Carlo Gordon Brown (n.n. primul ministru al Marii Britanii) şi Tony Blair (n.n. fostul prim-ministru al Marii Britanii). Se hotarîse ca Gordon Brown să fie prim-ministru, cînd eu eram la Loja Kirby. In octombrie-noiembrie 2003 eu deja ştiam că Gordon Brown va deveni prim-ministru. Loja Kirby este o lojă fondată de Banca Angliei şi de aceea majoritatea membrilor ei sînt bancheri. Am aparţinut şi acestei loji o perioadă de timp. Loja Kirby are o istorie lungă şi bogată. Acolo am aflat despre faptul că Noua Ordine Mondială are în Londra unul din cele mai importante centre ale sale. Aceasta este diploma mea de Mare Maestru Absolut de grad 33 al Ritului Egiptean Antic şi Primitiv, de gradele Memphis95 şi Misraim90, diploma semnata de Dr. Nicholai Friswhol cu ocazia oratoriului de la Oslo.
Cei care manipulează totul sînt de obicei familiile de ,,iluminaţi" pe care le susţine Vaticanul. Cei care vor să înfiinţeze Noua Ordine Mondială sînt Cavalerii Sfantului Graal, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion. Există multe ordine cavalereşti în afara Vaticanului, care controlează multe ramuri ale aristocraţiei: în Anglia - Ordinul Regal al Jartierei, care conţine membri ai tuturor liniilor genealogice aristocratice europene; în Austria, de exemplu, există Ordinul Cavalerilor Teutoni.
Francmasoneria înglobează oameni din toate aceste ordine cavalereşti şi ea a luat fiinţă ca o necesitate de a implica şi nivelurile mai joase ale societăţii vestice în structura piramidală a Iluminaţilor. Aşa se explică faptul că în Marea Britanie există aproape 500.000 de francmasoni, deci nu putem vorbi de o societate de elită, ci de o mare societate cu O Singura Elită, care există în centrul ei şi care o conduce.
(Sursa: http://www.illuminati-news.com /2007/0720a.htm)

Declaraţii şocante ale lui Rockefeller
 

Masonul Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri. Rockefeller a făcut aceste afirmaţii în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo, pe care a încercat să-l recruteze în această elitaă. Regizorul şi realizatorul de documentare american Aaron Russo analizează în detaliu pentru prima dată marturisirile uluitoare ale lui Nick Rockefeller, inclusiv predicţiile sale legate de evenimentele de la 11 septembrie şi înscenarea terorismului, fondarea de către familia Rockefeller a mişcării feministe. Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povesteşte cum a verificat mărturisirile şocante ale lui Nick Rockefeller. Aaron Russo este probabil cunoscut mai ales pentru realizarea filmului „Trading Places” – „Pariul”, în care joacă Eddie Murphy. Un alt proiect, însă, l-a adus în atenţia opiniei publice: documentarul său „America – From Freedom to Fascism” – “America – de la libertate la fascism”, despre infracţiunile de delapidare din sistemul de rezervă federală. Deşi bolnav de cancer, (n.r. a decedat în august 2007, la şase luni după publicarea dezvăluirilor despre familia Rockefeller) Russo a realizat interviuri cu Alex Jones, realizator de emisiuni radio şi documentarist ca şi el, lansînd astfel o serie de declaraţii incendiare despre ceea ce Rockefeller îi spusese referitor la direcţia în care este lumea orientată în prezent de către elita mondială. Cum a ajuns Russo să afle toate aceste informaţii de la Nick Rockefeller? După difuzarea unuia dintre filmele sale de succes, „Mad as Hell”, Russo s-a implicat în politică. În timpul campaniei electorale pentru fotoliul de guvernator al statului Nevada, Russo a fost remarcat de către Rockefeller şi i-a fost prezentat acestuia de către o femeie procuror. Observând pasiunea şi capacitatea lui Russo de a declanşa schimbări, Rockefeller a început o misiune subtilă de recrutare a lui Russo în această elită. Ca membru al elitei, lui Russo i se promite un cip marcat special
     În timpul unei conversaţiei, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relaţiilor Externe (CRE) – Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitaţia, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar pasa de „sclavi”. „L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveţi toţi banii din lume, aveţi toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând): „Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea”.
    Rockefeller chiar l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorităţi. Russo susţine că Rockefeller i-ar fi spus cu 11 luni înainte de 11 septembrie: „trebuie să se producă un eveniment în urma căruia să invadăm Afganistanul, să construim conducte de petrol prin Marea Caspică, să invadăm Irakul, să ocupăm Orientul Mijlociu şi să mergem după Chavez în Venezuela”. Rockefeller i-ar mai fi vorbit lui Russo despre faptul că în curând soldaţii îl vor căuta prin peşteri pe Osama bin Laden şi că va fi un „un război nesfârşit al terorii, în care nu va exista niciun duşman şi totul va fi o imensă cacealma, astfel încât guvernul să domine poporul american”, susţine Russo, care a mai precizat că Rockefeller râdea într-un mod cinic în timp ce îi făcea aceasta predictie uluitoare. Într-o discuţie ulterioară Rockefeller l-a întrebat pe Russo ce crede despre mişcările de emancipare feministe. Russo a răspuns că el consideră că aceste mişcări luptă să obţină pentru femei drepturi egale cu cele ale bărbaţilor, de a munci şi de a fi plătite în mod egal, aşa cum s-a obţinut şi dreptul la vot. Acest răspuns i-a stârnit râsul lui Rockefeller: „Esti fraier! Să-ţi spun despre ce este vorba, de fapt: noi, clanul Rockefeller am fondat mişcările feministe: noi! Noi deţinem toate ziarele şi toate televiziunile – Fundaţia Rockefeller”. Rockefeller i-a explicat lui Russo care sunt cele două motive principale pentru care familia sa a finanţat mişcarea feministă: în primul rând, înainte de luptele pentru drepturi ale femeilor, bancherii nu puteau impune taxe pentru jumătate de populaţie; în al doilea rând, această mişcare determină ca şcolarizarea copiilor să se facă de la vârste mult mai mici, devenind posibilă mult mai uşor îndoctrinarea copiilor care sînt învăţaţi să privească statul drept prima familie, desfiinţînd astfel modelul familiei tradiţionale. Această revelaţie completează afirmaţiile anterioare ale pionierei feministe Gloria Steinem, conform cărora CIA a finanţat revista Ms. Magazine, în cadrul aceleiaşi strategii de distrugere a modelelor tradiţionale de familie. Rockefeller a subliniat în repetate rânduri că „oamenii trebuie să fie conduşi” de o elită, iar unul din mijloacele care ar duce la această stăpânire este reducerea populaţiei. „Sunt prea mulţi oameni în lume” zicea el şi numărul oamenilor trebuie redus la cel puţin jumătate.
    Problema care a scăpat de sub controlul elitei, după cum reiese din conversaţiile lui Rockefeller cu Russo, este conflictul dintre Israel şi Palestina. La un moment dat soluţia gravita în jurul ideii de a da fiecărui cetăţean israelian câte un milion de dolari şi de a-i muta în statul Arizona.
(Preluat de pe http://www.prisonplanet.com/)

Despre Francmasonerie
 

- Francmasoneria (sau „masoneria“), ca instituţie, este un ordin iniţiatic ai cărei membri sînt înfrăţiţi prin idealuri comune morale, spirituale, sociale, politice, prin iniţierea conformă unui ritual comun, prin jurământul depus pe una din cărţile sfinte ale marilor religii (Biblia, Coranul, Dao de Jing, Vedele hinduse, Tripitaka budiste, sau alte scrieri considerate sacre) şi, în majoritatea ramificaţiilor, de credinţa într-o „fiinţă supremă“, un „Mare Arhitect al Universului“.
- Organizaţiile masonice, prezente în majoritatea ţărilor, se regăsesc sub forma obedienţelor autonome, ele însele compuse din loji albastre (zise şi ateliere) de câte 7-50 de persoane (uneori chiar mai multe). Numărul francmasonilor în lume este de circa patru milioane, majoritatea în Statele-Unite şi în Europa occidentală. Francmasoneria desemnează în acelaşi timp o disciplină spirituală, precum Alchimia, şi instituţia traditională care reuneşte practicanţii acestei discipline, în loji sau confederaţii de loji, numite Mari loji.
- Potrivit dicţionarului enciclopedic „The New Encyclopedia Britannica“, francmasoneria este cea mai vastă societate secretă din lume. Însă, potrivit definiţiei date de masonii înşişi, masoneria este: „o asociatie de oameni liberi şi de bune moravuri care conlucrează pentru binele şi progresul societăţii prin perfecţionarea morală şi intelectuală a membrilor săi.“
- Despre Masonerie există două puncte de vedere. Primul, pro-masonic, prezintă masoneria ca pe o organizaţie fraternă, ai căror membri sunt uniţi de idealuri comune morale şi metafizice; în cele mai multe dintre ramuri, de credinţa într-o fiinţă supremă. Al doilea, anti-masonic, prezintă această organizaţie într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă şi satanistă.
- În timpul celui de-al doilea război mondial a circulat în toată Europa o expoziţie antimasonică şi filme care au beneficiat de o intensă publicitate, astfel că s-a cunoscut francmasoneria doar prin temele expuse. u Incompatibil cu idealurile masonice este şi naţionalismul de tip nedemocrat, care îşi promovează neamul nu prin patriotism ci prin xenofobie.
- Unii clerici creştini sau musulmani consideră francmasoneria ca primejdioasă pentru credincioşi, întrucât francmasonii pot fi de orice credinţă fără discriminări
- Biserica Ortodoxa a Greciei, în şedinţa din 12 octombrie 1933, a hotărât că „francmasoneria nu poate fi compatibilă cu creştinismul“, iar Biserica Ortodoxă Română, prin şedinta Sfântului Sinod din 11 martie 1937, aprobă anatemizarea francmasoneriei, considerând-o ocultă şi anticreştină. Această poziţie mai este oficială şi astăzi; totuşi, unii clerici, chiar şi arhierei, sînt francmasoni.
- Biserica Romano-Catolica a fost, un timp, incompatibilă cu francmasoneria.
- La 27 decembrie 1989, la Bucureşti, s-a pus la cale renaşterea francmasoneriei române, iar în octombrie 1990, la Paris, francmasonii români din exil au înfiinţat Marea Lojă Naţională a României formată din trei loji: Steaua Dunării, România Unită şi Solidaritatea. Alexandru Paleologu, atunci ambasador al României la Paris, a fost ales Mare Maestru. În februarie 1991, s-a deschis loja Concordia depinzând de Marea Lojă Naţională Unită din Anglia, prin intermediul Marelui Orient din Italia, a Marii Loji naţionale franceze şi a Marii Loji din Austria. În mai 1991, s-a deschis loja Humanitas a Marelui Orient (din Franţa). În 1992, a avut loc deschiderea altor doua loji, la 24 ianuarie 1993 a fost facută posibilă întemeierea Marii Loji Naţionale din România. Astăzi există în România 12 e obediente masonice. În 2009 francmasonii români sînt aproximativ 7500, dintre care 7000 „regulari“ (obedientele initial anglo-saxone ale Marilor Loji naţionale) şi 500 „liberali“ (obedientele franceze ale Marelui Orient si a Dreptului Uman). Pe lânga şi printre acestea, există cercuri mai restrânse („gradele superioare“) care îşi iniţiază membrii în cunoaşterea mai profundă a simbolisticii şi a istoriei esoterice şi spirituale a omenirii.

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim  - Noua Ordine Mondiala   |02-11-2011 21:21:23
)))
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 153 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4659747

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare