În gravul accident care a avut loc luni seara  pe DN1 între Codlea și Vlădeni, un făgărășean în vîrstă de 67 de ani și-a pierdut viața, alte patru persoane fiind rănite.
Bărbatul a pierdut lupta cu viața în ciuda manevrelor îndelungate de resuscitare efectuate de medici la fața locului. Acesta rămăsese încarcerat în urma impactului dintre autoturisme. Celelalte patru victime, conștiente, au fost trasportate la spital de echipajele SMURD și o ambulanță a Serviciului Județean, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.
Accidentul a fost provocat de un tînăr de 27 ani, din Sibiu, care conducea un autoturism înmatriculat în București, dinspre Făgăraș spre Brașov. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de făgărășeanul de 67 de ani. În ambele mașini se mai aflau în total trei persoane, printre care o femeie și un cetățean german, potrivit polițiștilor. Toți pasagerii celor două autoturisme au primit inițial îngrijiri medicale la fața locului, traficul fiind blocat. Sibianul a fost testat și nu se afla sub influența alcoolului, spun polițiștii care i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here