Ingrediente: 4 file-uri cod, tarhon proaspăt, ulei de măsline, 3 căpăţaîni de usturoi, 1 legătură pătrunjel verde, 4 roşii, 2 vinete, 4 buc. sparanghel, 2 dovlecei, 4 ciuperci
Mod de preparare: Se amestecă tarhonul tăiat mărunt cu 2 linguri ulei de măsline, se ung fileurile de peşte şi se lasă deoparte 1/2 ore. În folie de aliminiu se învelesc cîte 2 căţei de usturoi stropiţi cu ulei de măsline şi se pun pe grătar 20 de minute, întrocîndu-le pe toate părţile. Legumele se porţionează în bucăţi mari: roşiile, vinetele şi dovleceii în cîte 2 buc., iar sparanghelul şi ciupercile în 1 buc. Se4 amestecă pătrunjelul tocat mărunt cu 2 linguri de ulei de măsline şi se ung legumele, se pun pe grătar şi se lasă 10-15 min întrocîndu-le pe toate feţele. Peştele se ia se unge cu ulei de măslşine şi se pune pe grătar 15 min. Pe un platou se aşează la mijloc peştele, iar în jurul său cîte o bucată de legumă de pe grătar şi un căţel de usturoi desfăcut din folia de aliminiu.