Colegiul Tehnic ,,Alexandru Bărbat” are un director interimar numit de conducerea IŞJ Braşov. Numirea vine la două luni după ce  profesoara  Marilena Constantin, care a condus unitatea timp de mai mulţi ani,  şi-a înregistrat demisia la forul judeţean.    Noul director interimar este  Dorina Leluţiu, profesoară de limba română la acest colegiu. Interimatul se va încheia la sfîrşitul lunii august 2019.  ,,Mi-am depus cererea de demisie în luna decembrie 2018 din motive personale” a spus profesoara Marilena Constantin. ,,Această decizie îşi va pune amprenta pe viitorul CT ,,Dr. Alexandru Bărbat”.  Unificarea liceelor din oraş a venit ca o furtună pentru toţi dascălii.  Nu ne-au cerut părerea despre această decizie. În urmă cu trei ani CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” s-a unit cu grădiniţa pentru că riscam să ne pierdem personalitatea juridică, acum s-a trecut la o altă etapă, unificarea liceelor. Am o  experienţă de 38 de ani în această unitate de învăţămînt şi pot să spun că Marilena Constantin a fost cel mai competent manager. A iniţiat multe proiecte cu finalitate benefică pentru elevi, dar şi pentru instituţie. Reamintesc unul din acestea ,,Tehnologii vechi şi noi”,  proiect care se derulează de şase ani cu fonduri de la Primăria Victoria. Pe baza acestui proiect s-a îmbunătăţit baza materială a şcolii. La iniţiativa directorului, Marilena Constantin  profesorii au participat la cursuri de formare care i-au ajutat să obţină gradele didactice. A  luat cele mai bune decizii privind managmentul unităţii” a spus ing. Nicolae Ludu de la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat”. Modificarea reţelei şcolare din instituţile de învăţămînt din oraşul Victoria pentru anul şcolar 2019 – 2020, aşa cum o vede conducerea IŞJ Braşov,  ar fi un dezastru pentru oraş sînt de părere profesorii.

1 COMENTARIU

  1. Un bun executant mai bun nici nu se putea.halal ce se intampla la Colegiu.sunt puși directori toți lingaii, o sa pateasca ca antinie, după cei pun isi iau mâna de pe iei. Unirea este cea mai bună.
    Sa nu o plangem pe doamna ex.si- a jucat bine cartea.vin sa salvez, dar imi dau demisia.praful se alege.toti au fost pt ei din anul 2011. D-na Bec a vroia binele liceului, in ciuda tuturor relelor care le-a facut
    C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here