Viitorul-Astra 2-1 (1-0, 1-1, 2-1 d.p.)

Viitorul a reuşit să câştige în premieră Cupa Românie la fotbal după ce a învins-o în finală pe Astra Giurgiu, cu 2-1 după prelungiri. Astra a deschis scorul în min. 41 după o lovitură liberă executată foarte bine de Alibec. Viitorul a egalat în partea a doua prin Ghiţă în min. 76, care a reluat cu capul o centrare, din corner, de pe partea dreaptă, a lui Ianis Hagi. În prelungiri Eric a adus Cupa la Constanţa prin reuşita din min. 106, după o pasă venită din flanc de la Mladen. Astra a jucat  din min. 81 în inferioritate numerică după eliminarea lui Pires pentru al doilea galben. În ediţia 2019-2020 a Cupelor Europene , România va fi reprezentată de CFR în CL, respective FCSB, U.Craiova şi Viitorul în EL.

 Echipe:

Astra: Lazar-Butean, Cestor, Bejan (Hambo ‘106), Radunovic-Mrzljak, Pires-Moise, Llullaku (Erico ’86), Gheorghe (Begue ’68)-Alibec (Balaure ’72).

Viitorul: Cojocaru (Tordai ’46)-Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer-Houri (Achim ’93), Băluţă, Vînă-I. Hagi, Rivaldinho (Calcan ’62), Drăguş (Eric ’71).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here