Un alt eveniment al Asociaţiei Comperio Medela  este ,,Învață cum să îți înțelegi câinele cu ajutorul psihologiei!” şi se va desfăşura în zilele de 14 şi 15 septembrie 2019. Evenimentul face parte din seria de ,,Tabere pentru căței și oamenii lor 2019” și se adresează tuturor iubitorilor de animale, iar accesul cu patrupezi de orice rasă este permis. ,,Vom începe ziua cu o drumeție ușoară în jurul Mânăstirei Berivoi, iar în jur de ora 17.00 vom începe workshopul.  Îl vom avea alături de noi pe Vlad Vancia,  biolog și psiholog de animale. Vlad ne va povesti despre interacțiunea dintre noi și câinele nostru, ne va arăta cum să relaționam cu el astfel încât să nu ne fie doar nouă bine, ci să îi fie bine și câinelui” a explicat Denis Xenia Ghiorghincă de la Asociaţia Comperio Medela.  

Principalele subiecte de discuție vor fi:

➤ Emoțiile câinilor
➤ Piramida nevoilor
➤ Îmbogățirea comportamentală (eng. enrichment)
➤ Cum ne pot ajuta aceste idei în a avea o relație mai sănătoasă cu partenerul canin?
➤ Îngrijire: Nevoi fiziologice (adăpost, apă curată, un mediu curat), Îngrijire medical-veterinară (lipsa bolilor, tratarea rănilor și o nutriție adecvată), Nevoi de siguranță.
➤ Bunăstare: Nevoi sociale, Stimulare mentală, Posibilitatea de a alege.
 Aşa cum susţin organizatorii, locurile sunt limitate, iar taxa de înscriere este de 30 lei/persoană.  Donațiile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite de  Asociatia Comperio Medela  pentru salvarea și tratarea animalelor fără stăpân din Țara Făgărașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here