Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit în trafic, pentru control,  în seara de 13 octombrie a.c., în jurul orei 23.15, un bărbat în vârstă de 38 ani, care a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Făgăraș. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică,  i s-a solicitat să efectueze testarea cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat  categoric. În consecință, bărbatul a fost condus la spital  pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat şi recoltarea probelor. În cauză, s-a  întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice” , instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

  • În aceeaşi zi,  13 octombrie a.c., în jurul orei 16,45, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au  oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 49 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Recea. Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 1.31 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la spital  pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
  • Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”. În fapt, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr care conducea un autoturism pe DJ104 A, pe raza localității Viștea de Sus, jud. Brașov.  Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autovehiculul condus a fost sustras de la un membru al familiei.
  • La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 61 ani, care conducea un vehicul agricol pe raza localității Recea, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1.07 mg/l alcool pur.  Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.  În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
  •   Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.  În fapt, la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 50 ani din mun. Făgăraș, jud. Brașov, care conducea un autoturism pe DJ 104 A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.47 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here