CSM Făgăraş s-a conformat situaţiei de urgenţă, iar întreg personalul angajat a fost trimis în şomaj tehnic. Este vorba despre sportivi, de antrenori, în total 30 de contracte.

  • ,,Încă de la începutul stării de urgenţă am hotărât să apelăm la şomajul tehnic pentru toate contractele clubului. Nu aveam altă soluţie, este o stare generală la nivel naţional şi ne-am conformat şi noi.  Fiecare angajat primeşte şomajul tehnic, însemnând cel mult 2.400 lei lunar sau mai puţin în funcţie de salariul de încadrare. Sportivii au acceptat  şi au înţeles situaţia. Sunt contractele de la toate secţiile clubului, handbal, karate, judo, fotbal” a spus Lucian Filk, preşedintele CSM Făgăraş.

Flik îşi doreşte  să reînnoiască toate contractele

Cele mai multe contracte sunt la secţia handbal. Echipa de seniori cu un lot format din 17 handbalişti,  care joacă în Liga zimbrilor, se află  în acest moment pe locul 11 în clasamentul general. Contractele handbaliştilor expiră la 30 iunie 2020.

  • ,,Noi ne gândim deja la ce va urma. Trebuie să pregătim echipa pentru sezonul următor, sportivii doresc să joace în continuare la clubul nostru. Sperăm să nu fie probleme după ce se încheie starea de urgenţă. Ar fi păcat să nu continuăm în liga naţională, iar sportivii vor să aibă o siguranţă” a mai declarat Lucian Filk.

Bugetul clubului

  • CSM Făgăraş are aprobat pentru anul 2020 un buget în valoare de 2,4 milioane de lei. ,,Bugetul pentru acest an a fost stabilit şi aprobat la valoarea de 2,4 milioane de lei, dar avem promisiunea că la o primă rectificare bugetul va fi majorat până la 2,9 milioane de lei. Ne dorim să fie aşa pentru a ne putea continua activitatea” a adăugat Lucian Filk, preşedintele CSM Făgăraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here