După o pauză de trei luni, firma de transport ,,Marius Tour’’ din Victoria şi-a reluat activitatea de transport internaţional de persoane şi colete pe ruta Victoria-  Roma. Joi, 4 iunie 2020,  a fost prima zi cu program  normal, iar de atunci  ,,Marius Tour’’ va pleca săptămânal pe această rută,  aşa cum a fost  până la declararea stării de urgenţă.  Ziua de plecare spre Italia rămâne tot joia, orele de plecare din oraşele din România fiind următoarele:

  •   Piteşti – ora 17.00,
  • Râmnicul Vâlcea ora 19.00,
  •  Victoria – ora 20.00,
  • Braşov – ora 19.00,u
  • Făgăraş – ora 20.00,
  •  Sibiu – ora 21.00.

,,De 20 de ani fac transport internaţional, însă o pauză de aproape trei luni nu am avut niciodată. Erau câteva zile în perioada sărbătorilor de iarnă cu care atât noi, dar şi clienţii eram obişnuiţi.   Însă în perioada  pandemiei s-a suspendat   transportul de persoane şi colete către Italia. Ultima cursă înainte de starea de urgenţă cu  plecare din Victoria a fost joi, 5 martie a.c.,  şi am ajuns la Victoria luni, 9 martie 2020. În  această perioadă în care transporul a fost interzis clienţii ne-au sunat disperaţi să ne întrebe când reluăm activitatea. Din cauza pandemiei foarte multe persoane au rămas fără loc de muncă în Italia şi vor să se întoarcă  acasă întrucît şi-au cheltuit toţi  banii agonisiţi   pe chirii şi pe mâncare. Deşi reluăm activitatea, trebuie să respectăm distanţa între pasageri, ceea ce înseamnă că jumătate din locurile din autocar  vor fi goale. Pasagerii vor fi protejaţi, le punem la dispoziţie măşti de protecţie, mănuşi şi dezinfectant. Cu alte cuvinte respectăm toate măsurile de protecţie împotriva COVID – 19 ’’ a spus Marius Muntean, administratorul firmei de transport ,,Marius Tour”.

În fiecare zi de joi, la ora 20.00, autocarele marca Volvo pleacă din Victoria spre  Roma, iar duminica plecarea se face din Roma la ora 9.00.   Firma ,,Marius Tour’’ din Victoria  creează o punte de legătură între  membrii famililor din ţară şi cei stabliţi în Italia.  Este firma  cea mai apreciată de pasageri atât pentru condiţiile oferite, pentru siguranţă, pentru continuitate şi promptitudine.

Transport intern de persoane

Firma ,,Marius Tour’’ a obţinut licenţă de transport şi pe plan local pe mai multe trasee din judeţul Braşov pe care face zilnic transport de persoane.

  •   Victoria – Gara Ucea,
  •  Victoria – Făgăraş
  •   Victoria – Braşov.

În cei peste 20 de ani de activitate, Marius Munteanu, patronul de la firma  ,,Marius Tour”  a investit în parcul auto pentru a oferi clienţilor siguranţă şi confort. (M.F.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here