Legislativul de la Făgăraş s-a întrunit în şedinţă extraordinară marţi, 16 iunie 2020, începând cu ora 18.00. Aleşii locali au avut de analizat 4 proiecte de hotărâre din care trei se refereau la cheltuirea banilor publici.

  • Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraş pe anul 2020.
  • Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei nr.1 la HCL.nr.255/29.11.2017 privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în valoare de 28.583.333,33 lei pentru refinanţarea împrumutului intern contractat de către Municipiul Făgăraş de la C.E.C. Bank şi realizarea unor obiective de investiţii, pe o perioadă de 12 ani.
  •   Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării de stimulente financiare personalului de specialitate din cadrul Spitalului Municipal „Dr.Aurel Tulbure” Făgăraş, alocarea sumei necesare şi împuternicirea Consiliului Director sau Managerului Spitalului de a stabili lunar cuantumul acestora.

Toate cele trei proiecte de hotărâre au fost respinse la vot. Din cei 17 consilieri locali prezenţi, 10 au votat ,,împotrivă” sau s-au abţinut, iar 7 au fost ,,pentru”. Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here