Reprezentanţii echipelor de fotbal din Liga a IV -a s-au întrunit miercuri, 17 iunie 2020, cu preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Octavian Goga. Discuţiile purtate au făcut referire la reluarea sau îngheţarea campionatului 2019 – 2020. La această întrunire a fost prezent şi antrenorul de la Clubul Sportiv Chimia Oraşul Victoria, Florin Nichifor. ,,Aşteptăm să vedem ce se întâmplă după data de 1 iulie 2020. S-au discutat mai multe scenarii  printre care şi reluarea competiţiilor dacă  Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii ar ridica unele restricţii  În condiţiile actuale nu putem face antrenamente şi s-ar putea îngheţa campionatul pentru toate competiţiile din Liga a IV şi a V-a. Dacă se decide îngheţarea  campionatul, CS Chimia Oraş Victoria se va clasa pe locul 6 din  cele 16 echipe înscrise în campionat’’ a spus Florin Nichifor, antrenorul echipei CS Chimia. Reamintim că în data de 7 martie 2020, ora 11.00 CS Chimia Oraşul Victoria a jucat prima şi ultima etapă din retur a campionatului 2019 – 2020 împotriva echipei AS Olimpic Voila, iar scorul a fost de 10 – 0. Pe de altă parte, fotbaliştii legitimaţi la CS Chimia Oraşul Victoria aşteapă să  înceapă antrenamentele.

  •   ,,Prima şi ultima etapă din returul campionatului 2019 – 2020 s-a  jucat acasă. A fost un meci frumos, iar rezultatul a fost pe măsură. Am ajucat acasă cu AS Olimpic Voila, iar scorul a fost de 10 – 0. Abia aştept să începem  antrenementele să ajungem din nou pe teren. Această perioadă de pandemie a fost foarte grea pentru sportivi.   Sunt foarte revoltat pentru că s-a făcut discriminare între fotbalişti, echipele din divizia A au început antrenamentele, meciurile şi au trei etape jucate, iar noi stăm acasă. Nu înţeleg de ce?   Unele echipe din ţară au îngheţat compionatul   şi cred că această decizie ar fi cea mai bună. În luna august 2020 se începe următorul campionat şi ar fi cazul să începem antrenamentele. Sunt convins că la primele antrenamente ne vom accidenta, deoarece nu mai avem  pregătirea necesară’’ a spus Alexandru David, atacant la CS Chimia Victoria
  •  ,,Este o perioadă foarte grea pentru că nu am putut face  antrenamente colective, doar individuale. De trei ori pe săptămână am alergat 6 km pe zi.   De 15 ani joc fotbal, dar niciodată nu am făcut o  pauză atât de mare ’’ a spus Ciprian Colarez, mijlocaş la CS Chimia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here