Un caz confirmat de infectare cu COVID-19 şi un altul suspect la spitalul din Făgăraş. Este vorba despre o femeie din municipiu  care face dializă la Centrul de hemodializă din cadrul Spitalului Municipal Făgăraş. Este suspectă şi o femeie din Hurez care a născut sâmbătă, 4 iulie a.c., la Maternitatea din Făgăraş. ,,Cazul de la daliză este confirmat, pacienta fiind internată la Braşov. Pentru contacţii acesteia şi membrii familiei am recomandat izolarea la domiciliu. Toţi sunt asimptomatici” a spus Anca Bâtiu, purtătorul de cuvânt al DSP Braşov.

Femeia din Hurez care a născut la Maternitatea Făgăraş este suspectă

O femeie din Hurez care a născut la Maternitatea din Făgăraş este suspectă, rezultatul testului realizat la spitalul din Făgăraş fiind aşteptat în cursul acestei zile. Şi în cazul contacţilor ei şi a membrilor familiei, DSP Braşov recomandă izolarea la domiciliu.

Fetiţa din Victoria a fost externată

Un alt caz înregistrat în Ţara Făgăraşului este al fetiţei de 3 ani din Victoria, testată şi internată la un spital din Sibiu. După 10 zile fetiţa a fost externată duminică, 5 iulie a.c.. În cazul membrilor acestei familii s-a dispus izlarea la domiciliu. Aşa cum susţine Anca Bâtiu de la DSP Braşov, au fost testaţi membrii familiei fetiţei, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here