Raliul Argesului 2020 – Simone Tempestini

Raliul Argesului 📽🎬 😀💪

Publicată de Simone Tempestini pe Miercuri, 1 iulie 2020

 

Simone Tempestini, cvadruplul campion național de raliuri al României, s-a aflat la Făgăraş miercuri, 15 iulie a.c., la un antrenament organizat pe Dealul Galaţiului de  Auto Blic Braşov. Deşi evenimentul sportiv s-a desfăşurat fără public, au fost  făgărăşeni care au avut şansa să-i vadă pe viu pe campionii naţionali de raliuri.

  • ,,Adrenalină, asta am simţit pe Dealul Galaţiulu. Ne-am dori să se organizeze şi o competiţe naţională  la Făgăraş” a spus un făgărăşean.

S-a implicat în organizarea evenimentului  sportiv  de la Făgăraş Adrian Kalu Băluţ.

  • ,,La antrenamentele de la Făgăraş au mai participat, pe lângă camionul Simone Tempestini şi Bogdan Marişca, Enis Arif şi pilotul braşovean  Paul Turcanu” a declarat   Adrian Kalu Băluţ.

Acţiunea  s-a desfăşurat pe porţiunea cuprinsă între cartierul Galaţi şi localitatea Şoarş.

Simone Tempestini  activează la Napoca Rally Academy (NRA) şi va participa alături de Itu  la  ediția din acest an a Campionatului European de Raliuri (ERC). Echipajul Tempestini/Itu a câştigat în ultimii 2 ani   Campionatului Național de Raliuri (CNR). Victoria din sezonul 2019 i-a adus lui Tempestini cel de-al patrulea titlu în CNR, o performanță importantă pentru motorsportul românesc, fiind cel de-al treilea cel mai bine clasat pilot al tuturor timpurilor și totodată cel mai tânăr sportiv din CNR care și-a asigurat acest trofeu.

  •  Campionatul European de Raliuri este format din 8 etape în Portugalia (Azores), Spania (Canare), Letonia, Polonia, Italia, Cehia, Cipru și Ungaria și urma sa debuteze pe 25 martie. În contextul actual, prima etapă din ERC, planificată inițial pentru finalul acestei luni, a fost reprogramată pentru luna septembrie, context în care echipajul Tempestini/ Itu  se vor alinia la start imediat ce FIA va permite.
  • VIDEO: Raliul Argeşului 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here