• Un accident rutier s-a înregistrat marţi, 25 august 2020, pe DN13 intre Buneşti şi Rupea.  Un autoturism  în care se aflau 2 persoane s-a răsturnat, acestea rămânând blocate în maşină. La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu apa şi spumă cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD.
  • Un bărbat care conducea un  autoturism  pe  DN 13, la km 60+200m, pe raza orașului Rupea, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile. În urma  impactului conducătorul auto a rămas încarcerat şi era inconştient. Polițiștii   efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.   La accident s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă cu modul de descarcerare, 1 echipaj SMURD ,1 echiapj SAJ și SVSU Rupea.
  • Un alt autoturism care circula pe DN 1, azi-noapte, s-a răsturnat în afara carosabilului, pe raza localității Codlea.  ,,Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat care conducea un autoturism pe DN 1, la km 187+450m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe plafon. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.
  • Un șofer de taxi și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc în această după-amiază, pe DN 1, la ieşirea di localitatea  Dridif.   „Accident rutier grav pe DN 1, la ieșire din localitatea Dridif, în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme. În urma impactului, unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 50 ani, din localitatea Dridif, a decedat. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectorstului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan. Traficul a fost reluat după mai multe ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here