Polițiștii făgărăşeni au depistat în trafic, în data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 22.30,  un bărbat, în vârstă de 52 ani, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Făgăraș,  în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,38 mg/l alcool pur. Bărbatul  a fost condus la spital  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Acesta s-a ales cu dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

  •   Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție  Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. La data de  8 septembrie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 45 ani, care conducea un autovehicul pe DJ104B, între localitățile Hârseni și Ileni. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus,  poliţiştii au constatat că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au mai stabilit  că bărbatul  este cercetat într-o altă cauză penală pentru săvârșirea unei alte infracțiuni la regimul rutier, respectiv ”părăsirea locului accidentului sau modificarea și ștergerea urmelor acestuia”.  Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
  • La data de 10 septembrie 2020, în jurul orei 00.05, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN73A, pe raza localității Vad. Oamenii legii au constatat că tânărul   nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here