Primarul comunei Arpaşu de Jos, Constantin Văcariu, nu are COVID-19. O ştire falsă despre acest subiect a fost difuzată pe reţelele de socializare, protagoniştii fiind nimeni alţii decât contracandidaţii primarului Văcariu intraţi în cursa electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

  • ,,Nu sunt infectat cu coronavirus. Dacă unele persoane s-au infectat cu coronavirus ar trebui să fim solidari în jurul lor şi a familiilor lor şi să-i ajutăm să treacă această perioadă dificilă din viaţa lor. Pentru a nu mai fi promovate astfel de mesaje care duc la ură, discriminare şi dezbinare, vom sesiza organele competente pentru a verifica şi închide asemenea posturi. Rog cetăţenii să fie responsabili şi să respecte în continuare măsurile impuse în pandemia de COVID-19” a spus Constantin Văcariu, primarul comunei Arpaş.
    Reamintim că în satul Arpaşu de Sus au fost confirmate 7 cazuri de COVID-19, persoanele fiind internate în spital. Contacţii acestora, respectiv 19 persoane, au fost izolaţi la domiciliu prin dispoziţia DSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here