Un stagiu de pregătire online sub îndrumarea maestrului Manabu Murakami  a avut loc sâmbătă, 10 octombrie, începând cu ora 11.55, la cele două centre sportive din Făgăraş. Maestrului Manabu Murakami    a coordonat acțiunea direct de la centrul S.K.I.F (Shotokan Karate Do International) din Tokyo. Sportivii făgărășeni s-au antrenat în sala de antrenamente a clubului CSM Făgăraș sub îndrumarea antrenorilor Ioan Râmbeț, Ionel Novac și Gheorghe Țețu pentru sportivii din cadrul CSM Făgăraș și în sala de sport a Liceului Teologic pentru sportivii din cadrul clubului ,,Azuma Dojo” sub îndrumarea antrenorului Cătălin Răduleț.

  • ,,Ne bucurăm că am putut avea acest eveniment, noi îl preconizasem la Făgăraș dar nu a putut avea loc din cauza actualelor condiții legate de pandemie însă a fost o acțiune care ne-a bucurat. Stagiul a fost organizat de S.K.I.F România și s-a desfășurat online în 8 centre din țară. A fost un antrenament sintetic, bazat foarte mult pe partea tehnică, din care am avut ce învăța. Sperăm ca lucrurile să reintre în normal cât mai curând și să ne putem relua activitatea în condiții optime” a spus Gheorghe Țețu, director tehnic în cadrul S.K.I.F România.
  • ,,A fost un antrenament bazat foarte mult pe partea tehnică în condițiile date și ne-am bucurat să-l revedem pe maestrul Murakami în mijlocul nostru, chiar și online” a spus antrenorul Cătălin Răduleț.

Maestrul Murakami a venit cu diverse combinații noi derulate pe tehnica de bază (kihon) și kata (luptă imaginară cu mai mulți adversari). Antrenamentul   s-a derulat pe durata unei  ore. (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here