Un bărbat de 42 ani din Părău a fost tâlhărit în plină zi în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localităţii. Autorii tâlhăriei au fost doi tineri de 24 ani şi respectiv 26 de ani care au fost identificaţi de poliţişti. Victima a fost agresată ş deposedată de telefoanele mobile pe care le avea asupra sa.   Poliţiştii au efectuat, în ziua de 5 noiembrie a.c.,   două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, printre care și telefoanele mobile reclamate ca fiind sustrase.

  • ,,Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”, a explicat în comunicatul de presă IJP Braşov.

Şi un tânăr din Hoghiz, de 23 de ani, a fost încarcerat la penitenciarul Codlea în baza mandatului de arestare emis pe numele lui. Aceasta avea o condamnare de 11 luni şi 20 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here