În accidentul rutier produs în această dimineaţă, pe DN1 Sibiu-Făgăraș, la kilometrul 280+800 de metri, între localitățile Avrig și Porumbacu de Jos, şi-a pierdut viaţa un bărbat din Victoria. Romică Lăcătuş de 38 de ani se îndrepta spre Sibiu şi a murit nevinovat. Este căsătorit. Conform poliţiştilor,  coliziunea diintre maşina în care se afla Romică Lăcătuş şi cea care se îndrepta spre Braşov a fost  frontală. Două persoane au decedat şi  alte 3 au fost rănite.

Din primele cercetări se pare ca șoferul mașinii care circula spre Brașov s-a angajat intr-o depășire neregulamentara și a intrat in coliziune cu maşina condusă de bărbatul din Victoria, care se îndrepta spre  Sibiu. Mașina care se deplasa spre Brașov era condusă de un tânăr de 20 de ani, iar cu acesta in mașina se mai aflau alți 3 pasageri: un bărbat de 64 de ani (decedat) și 2 femei de 17 și 63 de ani.  Bărbatul din Victoria era singur în maşină.

La faţa locului au ajuns 2 echipaje SMURD, o autospecială de salvare și transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare şi 1 echipaj SAJ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here