Campania de vaccinare anti-COVID-19 va începe și la Victoria, miercuri, 6 ianuarie 2021. Primele imunizări vor fi făcute  la Clinica Paltinul începând cu ora 8.00. Până în prezent s-au înscris pe platformă 35 de persoane din sistemul medical. Programul de vaccinare va fi de luni până vineri între orele 8.00 – 20.00 și vor fi programați 5 pacienți pe oră.

  • ,,Astăzi, 5 ianuarie a.c., am  solicitat de la DSP Brașov  numărul dozelor necesare pentru următoarele trei zile. Reprezentanții DSP  Brașov vor distribui dozele în toate centrele de vaccinare din județ. La centrul de vaccinare anti-COVID din Victoria vor ajunge flacoanele necesare pentru perioada 6 – 8 ianuarie 2021.  Flacoanele se vor păstra la frigider, iar miercuri, 6 ianuarie 2020, începem campania de vaccinare anti-Covid. Conform planului de vaccinare cinci persoane vor fi vaccinate într-o oră pentru că un flacon conține cinci doze. Din data de  29 decembrie 2020, s-a deschis platforma de înscriere pentru vaccinarea anti-COVID, dar  o parte din personalul medical de la Spitalul din orașul  Victoria s-a vaccinat la Sibiu în data de 31 decembrie 2020.  Ceilalți angajați se vor vaccina în următoarele  zile. Eu m-am vaccinat la Sibiu și recomand cu încredere acest vaccin anti-COVID pentru că persoanle care se vaccinează vor fi protejate de boală, eficacitatea vaccinului fiind  de 95%” a spus medicul Ioan Rotaru, administratorul de la Clinica Paltinul.

Personalul medical din orașul Victoria  care vrea să se vaccineze anti-COVID și are nevoie de mai multe  detalii poate apela  numărul de telefon 0771/ 774424 de la Clinica Paltinul. În prima etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID   vor fi vaccinați angajații din sistemul sanitar care intră în contact cu pacienții și apoi urmează alte categorii de persoane.

  •  ,,Cu cât ne vaccinăm mai repede cu atât ne protejăm mai bine. Am așteptat acest vaccin luni de zile și mă bucur că a început campania de vaccinare anti-COVID. Cred că singura măsură să ne protejăm de acest virus este imunizarea” a mai spus Ioan Rotaru, administratorul de la Clinica Paltinul din Victoria.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here