Deşi s-au înregisrat modificări ale veniturilor lunare începând cu ianuarie 2021, niciun beneficiar de subvenţii pentru încălzirea locuinţelor nu s-a prezntat la DAS Făgăraş pentru  a-şi actualiza dosarul.

  • ,,Beneficiarii subvenţiilor de încălzire au obligaţia să anunţe modificările salariale indiferent dacă au crescut sau au scăzut. Salariul minim pe economie a crescut, iar beneficiarii au obligaţia să anunţe  modificările şi  să declare venitul lunar corect. Cei care nu anunţă modificările salariale  vor fi amendaţi  conform OG  70 /2011cu sume de la 500 până la 2.000. De la începutul anului şi până în prezent nicio persoană nu s-a prezentat la sediul DAS Făgăraş pentru a declara creşterea salarială” a declarat consilierul Ionescu de la DAS Făgăraş.

În luna februarie a.c., 350 de familii din Municipiul Făgăraş beneficiază de subvenţii pentru încălzirea locuinţelor cu gaze naturale, energie electrică, energie termică şi lemn. Acest ajutor este oferit de stat pentru sezonul rece, respectiv pentru perioada  noiembrie – decembrie 2020 şi inuarie, februarie, martie 2021. La Făgăraş, cele mai multe dosare au fost înregistrate pentru încălzirea cu gaze naturale.  Ajutoarele de încălzire se acordă până la data de 31 martie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here