La centrul de vaccinare de la Clinica Paltinul din oraşul Victoria au fost vaccinate, în perioada 1-7 martie 2021, 420 de persoane, dintre care numai 25 din oraşul Victoria, iar restul din alte zone ale ţării.

  •  ,,Nu este normal ce se întâmplă. Centrul de vaccinare din Victoria s-a deschis pentru cetăţenii din oraş şi pentru cele şase comune arondate.  În perioada 1 – 7  martie a.c., zilnic au fost programate şi vaccinate 60 de persoane. În total 420 de persoane s-au vaccinat în cele şapte zile şi am constatat că din oraşul Victoria au fost  25 de persoane, iar restul de 395 sunt din toată ţara.   Pentru săptămâna 1 – 7 martie 2021 am făcut un clasament, pe locul I sunt persoanele care locuiesc în Braşov, pe locul II sunt bucureştenii, pe locul III sunt cei din Făgăraş, iar pe locul IV sunt persoanele care locuiesc în Sibiu. Oamenii vor să se vaccineze, iar  unii   au găsit loc liber pe platformă la centrul de la Victoria, s-au programat şi au venit fără să ţină  cont de distanţă.  Am mai vaccinat  persoane care locuiesc în Constanţa, Buzău şi Tg. Mureş” a spus administratorul Clinicii Paltinul, dr. Ioan Rotaru.

Mulţi pensionari

Pe lista de aşteptare la centrul de la Clinica Paltinul s-au înscris peste 700 de pensionari.

  •  ,,Este o nedreptate. Sunt oameni vârstnici din Victoria care nu au posibilitatea să se înscrie pe platformă să se vaccineze. Aceşti bătrâni sunt ca nişte copii neajutoraţi şi ne-au rugat să-i înscriem  pe o listă de aşteptare, iar  noi îi programăm pe rând.  La sfârşitul lunii februarie a.c.,  am reuşit să facem 150 de programări pentru perioada 8 – 10 martie 2021’’ a mai spus dr. Ioan Rotaru.
  • ,,Medicul de familie mi-a făcut  programarea pe platformă în data de 27 februarie a.c.  şi astăzi m-am vaccinat  la centrul de vaccinare din oraş. Am aşteptat acest moment şi mă bucur că m-am vaccinat. Pot să spun că am fost norocos pentru că fratele meu locuieşte în Braşov şi a fost programat la vaccinare la Miercurea Ciuc’’ a spus Ioan Vlad de 64 de ani din Victoria.
  • ,,Locuim  Braşov şi am venit cu prietena noastră să se vaccineze anti-COVID -19. Aici  a găsit loc pe platformă şi s-a programat. Noi am avut programare la Târgul Secuiesc, iar rapelul îl facem în judeţul Harghita, în localitatea Cristuru Secuiesc. Acolo am găsit loc şi ne-am programat. Nepoţii, care locuiesc la Bucureşti, fac vaccinul la Buftea şi rapelul la Miercurea Ciuc’’ a spus o familie de pensionari din Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here