Când telefonul sună la primele ore ale dimineţii, nu poate vesti vreun lucru bun sau vreo ştire pozitivă. Dar nu mă aşteptam ca de la celălalt capăt al firului să primesc o veste atât de tristă. ,,A murit Roxana Palade!”  Am rămas fără replică, aşa cum nu se întâmplă deseori în profesia de jurnalist. Roxana Palade  a plecat dintre noi mult prea devreme.   Vocea şi condeiul ei au amuţit după 20 de ani de prezenţă în media făgărăşeană.  Dacă mereu depăşea obstacolele şi salva aparenţele în această profesie, de data aceasta a pierdut cea mai grea luptă.  După o grea suferinţă, Roxana a urcat la ceruri.

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Roxana Palade este depus la capela romano-catolică din cimitirul vechi (intrarea din str. O. Paler).
Sărăcusta are loc vineri, 19 martie, la ora 19.00.
Slujba de înmormântare va fi oficiată sâmbătă, 20 martie, ora 12.00.

Dumnezeu să o odihnească!

Condoleanţe familiei!

1 COMENTARIU

  1. Roxana ai luptat cu curaj si demnitate pana in ultima clipa.De azi literele de pe tastatura nu vor mai imprima pe ecranul computerului tau stirile zilei.Emisiunile tale se vor ascunde in gandurile noastre.Nu stiu sa spun noapte buna, drum lin spre stele, si nici nu vreau. Oricum, Roxana, in Univers noaptea este capriciul zilei, si nu invers…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here