Cantina de Ajutor Social din Făgăraş oferă hrană, în luna mai 2021, pentru 103 persoane. Sunt făgărăşeni care nu au venituri sau acestea sunt foarte mici, dar şi persoane cu handicap, bătrâni şi copii. Abonaţii cantinei primesc hrană în valoare de 12 lei pe zi. Aceştia vin de trei ori pe săptămână la cantina de pe strada IC Drăguşanu din Făgăraş, la nr. 17, de unde îşi ridică porţiile de mâncare.

  • ,,În zilele de luni, miercuri şi vineri beneficiarii primesc hrană caldă, iar pentru zilele de marţi, joi, sâmbătă şi duminică, hrană rece.  Miercuri, 12 mai a.c., le oferim  ciorbă cu carne de porc, iahnie cu ciolan şi pâine, iar pentru ziua de joi, 13 mai a.c., hrană rece, o conservă de carne, brânză topită, pâine şi biscuiţi’’ a spus administratorul cantinei, Iuliana Bota.

Majoritatea abonaţilor  sunt din cartierul Combinat. Printre persoane care primesc hrană de la cantină este şi un bărbat de 45 de ani, persoană cu handicap,  care este abonatul unităţii din 1996, de 25 de ani. Cantina de Ajutor Social funcţionează din anul 1971 în municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here