O femeie de 81 de ani din Cincșor a fost găsită fără funcții vitale în locuinţa sa. Alerta a fost dată de aparținătorii pensionarei care  au solicitat ajutor de la paramedicii făgărășeni sâmbătă, 22 mai 2021, în jurul orei 19.00.  ,,Din păcate  nu am mai putut face nimic pentru că bătrâna era în stop-cardio respirator și prezenta lividitate și rigiditate cadaverică” au spus salvatorii.

  • În aceeași zi, la ora 19.40, paramedicii au fost solicitați și în localitatea Toarcla unde un bărbat de 69 de ani decedase în casă.
  • Tot sâmbătă, paramedicii din Făgăraș au  fost solicitați în Vad, unde un bărbat de 64 de ani a căzut cu bicicleta și s-a ales cu o fractură de șold. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
  • Un bărbat de 70 de ani din Făgăraș a fost transportat  la spital duminică, 23 mai 2021, în jurul orei 15.20,  după ce i s-a făcut rău pe strada T.Vladimirescu. Trecătorii au sunat la 112 și au solicitat ajutor.   ,,Victima de 70 de ani s-a ales cu traumatism cranio cerebral și cu traumatism cranio facial în urma căderii” au spus paramedicii.
  • Tot duminică, paramedicii au ajuns   pe strada Dumbravei din Făgăraş unde au acordat prim ajutor unui tânăr de 24 de ani care s-a răsturnat cu motocleta.  ,,Victima care conducea motocicleta  a pierdut controlul și s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au spus paramedicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here