Ziua Copilului va fi marcată de Primăria Victoria printr-o serie de evenimente în care actorii principali sunt copiii din urbe.   Aşa cum arată programul stabilit pentru marți, 1 iunie 2021, activităţile se vor desfăşura în centrul orașului,  pe străzile M. Eminescu și 1 Decembrie 1918, care vor fi închise circulaţiei, la Casa de Cultură şi la Baza sportivă.

  •  ,, Să redescoperim bucuria copilăriei de altădată. Pe 1 iunie 2021, invităm fetițe și băieți, părinți, bunici, mătuși și unchi să ni se alăture în centrul orașului Victoria și la stadion pentru a sărbători împreună Ziua Copilului în aer liber, departe de ecrane și să ne bucurăm toți de prima zi de vară. Centrul orașului Victoria va fi închis circulaţiei între orele 12.00-21.00, iar pe străzile  M. Eminescu și 1 Decembrie 1918, de la ora 12.00 până la 15.00.  Pe strada M. Eminescu se vor desfășura  concursuri de biciclete, trotinete/triciclete, mașinuțe cu telecomandă și role.  La ora 17.00 va începe programul artistic prezentat de copiii  din oraș la casa de cultură.  De la bugetul local s-a repartizat  pentru acest eveniment suma de  7.000 lei, din care s-au cumpărat dulciuri pentru copiii care participă la evenimente și pentru premii. O asociație de la Sighișoara va împărți copiilor tricouri, pantaloni scurți și bluze. Toate persoanele care s-au implicat în acest eveniment fac muncă voluntară. Am invitat o persoană de la Tg. Mureș care va picta copiii pe față și va organiza jocuri cu aceștia.  Prezentatorul spectacolului va fi directorul Clubul Copiilor din Sighișoara, Marcel Șoneriu” a spus primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Concursurile sportive vor începe la ora 9.00 și se vor derula până la ora 14.00, atelierele se vor desfășura între 12.00 – 15.00, iar programul artistic începe la ora 17.00. Festivitatea de premiere se face la Casa de Cultură, la ora 16.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here