Tragedie într-o familie din Ungra. Trei copii de 7, 8 şi 9 ani s-au intoxicat cu tomoxan, iar salvatorii n-au reuşit să-i mai salveze pe doi dintre ei, declarând decesul. Au decedat cele două fetiţe de 7 şi 9 ani care n-au mai răspuns manevrelor de resuscitare. După ce s-a dat alerta, s-au deplasat la faţa locului 2 echipaje SMURD şi 3 echipaje SAJ. A fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Tg. Mureş.

  • ,,Unul dintre copii a fost transportat la spitalul din Rupea unde a fost scos din stop cardio respirator, dar a reintrat în stop. De asemenea şi mama şi bunica micuţilor prezintă simptome de intoxicaţie. Acestea sunt conştiente şi li se acordă asistenţă medicaă de către personalul medical. Din păcate copiii în vârsă de 7 ani şi 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declaraţi decedaţi. Mama copilului a fost transportată la Spialul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă şi i se acordă asistenţă medicală la faţa locului” comunică ISU Braşov.
  • Copilul de 8 ani a fost preluat de elicopter şi transportat la spitalul din Tg. Mureş, iar bunica a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here