Foto: Info Trafic Brasov

Un accident rutier s-a petrecut  pe DN 1, între localitățile Vlădeni și Perșani, luni, 31 mai a.c., în jurul orei 15.15, în care au fost implicate două maşini. În urma impactului au rezultat 3  victime încarcerate.

  •  „Astăzi, 31 mai 2021, în jurul orei 15.15, pe DN1, între localitățile Vlădeni și Perșani din județul Brașov, a avut loc un accident rutier, coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Trei persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportate la spital. Nu a putut fi efectuată testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, întrucât starea de sănătate nu a permis, urmând sa fie prelevate probe biologice. Traficul este în continuare blocat„, a transmis  purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru.

La faţa locului s-au deplasat  2 echipaje de descarcerare, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanţe, un echipaj cu apă şi spumă. A fost solicitat şi elicopterul SMURD. Un bărbat de 42 de ani a fost intubat şi va fi transportat cu elicopterul la spitalul di Tg. Mureş. Acţiunea este în desfăşurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here