Cristian Piţigoiu este un tânăr de 35 de ani care a copilărit şi a trăit în oraşul Victoria până în anul 2007 când  a plecat  în SUA,  aplicând Loteria vizelor. Cristian a părăsit meleagurile natale când avea doar 21 de ani şi s-a stabilit în oraşul Houston din Texas. Un teribil accident suferit în ultima zi a lunii mai 2021, l-a adus pe Cristian în stare foarte gravă la spital, cu fracturi la coloana vertebrală. A fost transportat de urgenţă  cu elicopterul la spital şi a intrat în sala de operaţie.  Intervenţia chirurgicală la coloana vertebrală a durat peste 6 ore, când medicii i-au  introdus plăci metalice între vertebrele gâtului care erau grav lezate.  În prezent Cristian Piţigoiu se află la terapie intensivă la spitalul din Houston, tot  în stare gravă.  Medicii specialişti spun că recuperarea lui Cristian va fi de lungă durată într-un centru medical de reabilitare, iar costurile se ridică la peste 500.000 de dolari. Cristian Piţigoiu este cunoscut în oraşul Victoria, dar şi în Houston ca fiind  o persoană iubitoare, un prieten adevărat şi întodeauna dispus să-i ajute pe cei care au nevoie.  Prietenii lui Cristian din America au deschis un cont pentru donaţii şi pănă în prezent s-au strâns peste 50.000 de dolari. Dar nu sunt suficiente aceste fonduri pentru  a se acoperi tratamentele şi procedurile de recuperare pentru tânărul Cristian.  Au donat pentru această cauză vecinii, prietenii, foştii colegi de şcoală, dar şi persoane care au fost impresionate de acest caz. Astăzi, 8 iunie 2021,  Radu Georgiana, sora lui Cristian, a deschis un cont pentru donaţii la BCR Victoria.

Cine vrea să-l ajute pe Cristian Piţigoiu poate dona bani în contul BCR deschis pe numele Radu Georgiana: RO35RNCB0060100304780009

 

4 COMENTARII

  1. Adică se cerșește bani la ,,români,, pentru un român din S.U.A.! 500.000 de dolari? Chiar atât de proști,pardon,naivi ne cred acești româno-,,americani,,?

  2. „Alexandru”, gaseste si tu pe cineva sa iti citeasca cu voce tare, poate asa o sa intelegi si tu despre ce se vorbeste in acest articol, insa pana atunci, ramai la pastoritul oilor, ca e frumoasa meseria pe care o ai!

  3. Mare e gradina Domnului multi prosti sar gardu cand poarta e deschisa cunosc bine pe Cristi si stiu prin ce trece decat sa faceti comentari aiurea mai bine vati face un R.M.N la creier poate va ajuta sa va dati seame de ce vorbiti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here