Începând de astăzi, 28 iunie a.c., de la ora 14.00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan s-a redeschis.  Reprezentanţii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov fac însă  apel la  conducătorii auto să circule cu prudenţă.

  • ,,Şoferii care se depleasează pe Transfăgărăşan  trebuie să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenţionăm  pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţilor carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze autorităţile de prezenţa acestora’’  a spus Robert Erekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov.
  • ,,A fost zăpadă multă, au fost şi lucrări de repataţii care au fost efectuate, inclusiv covoare asfaltice, reparaţii parapet, montare de parapet. În final putem să spunem că am făcut o treabă bună şi turiştii pot să circule în condiţii de siguranţă’’ a spus Florea Dascălu, directorul Direcţiei de Întreţinere Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din cadrul CNAIR SA.

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii, între orele 21.00 – 7.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here