Toate ne dorim să fim cele mai frumoase din clipa în care ne dăm jos din pat. Însă, trebuie să depunem unele eforturi pentru a fi frumoase și la modă. Însă, odată ce din conținutul dressingului tău nu lipsesc piesele clasice de bază și unele piese moderne și ai învățat cum să te simți confortabil în orice ținută, nu mai trebuie să îți faci griji. În cele ce urmează îți spunem care sunt ținutele de adptat pentru zile mai călduroase.

Care sunt ținutele ideale pentru zile mai călduroase?

Acum că vara s-a instalat, principalul tău obiectiv este acela de a te simți frumoasă și sexy. Este, în egală măsură, momentul ideal pentru a purta ținute în culori deschise, vii și vesele.

Deoarece vara reprezintă momentul perfect pentru a profita de vremea de afară, hainele pe care le porți trebuie să fie concepute din materiale lejere și în culori în tendințe. Fustele și pantalonii scurți reprezintă alegerea ideală, purtați împreună cu o cămașă din mătase spre exemplu. Rochiile în culori neutre, topurile scurte, salopetele…este de ajuns o ședință de shopping pentru a ne reînnoi garderoba și a ne ridica moralul.

Scoate din dressing cele mai clasice piese vestimentare și adaugă-le o notă personală care va face din tine o persoană încrezătoare în propriile forte. Cu siguranță ai în garderobă o camașă cu dungi. Alege să o porți alături de o pereche de pantaloni scurți din blugi și o pereche de sandale cu toc și ești gata pentru o seară la terasă împreună cu prietenele.

Dacă vrei să faci jogging în parc, atunci alege o pereche de pantaloni adidas și un tricou și ținuta este gata. Aceste articole basic sunt excepţionale şi îţi permit să te bucuri de antrenamente intense şi eficiente. Dacă preferi un plus de confort, înlocuiește tricoul clasic cu o bustieră, această piesă va susţine perfect spatele, deci cu ajutorul acesteia antrenamentele vor deveni mai riguroase.

Fustele, rochiile, pantalonii largi dar și fustele pantalon sunt ideale în zilele mai călduroase. Alege să porți o pereche de pantaloni evazați alături de o cămașă alba lejeră. Sau, pentru un look și mai casual optează pentru o rochie oversized din in la care asortezi o pereche de ghete adidas pe https://answear.ro/h/ghete-adidas.html.

Cum sa creezi tinute incendiare cu rochii camasa?

Rochia cămaşa este vedetă în orice garderobă cosmopolită de vară. Te poate ajuta să creezi ținute casual sport, în compania espadrilelor şi a rucsacurilor minimaliste. Dacă apreciezi un outfit elegant, poţi combina rochia cămașă preferată cu sandale cu toc înalt, geanta de umăr cu elemente metalice şi pălărie cu boruri largi. Vei crea un look sic feminin, care va atrage priviri admirative!

Rochia cămașă nu trebuie să lipsească din garderoba ta atunci când afară temperaturile încep să urce. O poți purta la birou sau în timpul liber alături de unul din numeroasele modele de rucsacuri Adidas pe answear.ro pentru un look casual chic. O altă variantă potrivită ar fi cămașa din bumbac care se poate asorta de minune cu pantalonii lejeri din in sau culottes.

În ceea ce privește încălțămintea potrivită pentru zilele mai călduroase, misiunea devine puțin mai dificilă. Asta deoarece trebuie să alegem pantofi care să ne ajute să evităm transpirația și umflarea picioarelor. Drept urmare, trebuie să optăm pntru materiale care respiră precum pânza sau bumbacul și o talpă confortabilă. O opțiune potrivită sunt sandalele.

În zilele mai călduroase, prioritatea ta ar trebui să fie confortul. Acest aspect, combinat cu țesături ușoare, care respiră, în nuanțe potrivite îți poate conferi un grad ridicat de confort chiar și în cele mai călduroase zile. Prin urmare, materialele sunt deosebit de importante în această perioadă. Bluzele, rochiile sau fustele din bumbac sunt cele mai potrivite alegeri pentru acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here