Tineretul Naţional Liberal (TNL) Braşov  critică ieşirile publice ale Marei Mareş privind susţinerea lui Florin Cîţu la  conducerea PNL.  Într-un comunicat de presă, membrii TNL Braşov transmit că   „dezaprobă încercarea disperată a preşedintei TNL, domnişoara Mara Mareş, de a induce ideea unei susţineri a organizaţiei pentru preferatul domniei sale la preşedinţia PNL”.   De asemenea, TNL Braşov susţine că nu a fost adoptată o decizie în privinţa susţinerii vreunui candidat.   „Îi reamintim domnişoarei Mareş că Tineretul Naţional Liberal nu a adoptat o astfel de decizie (de susţinere a unuia dintre candidaţi pentru şefia partidului– n.r.), că nu este o unealtă pe care să o folosească după bunul plac al domniei sale şi nici o invenţie personală a domnişoarei preşedinte. Tineretul Naţional Liberal a dat Partidului Naţional Liberal o bună parte din liderii actuali ai partidului, a crescut şi a promovat tineri care astăzi sunt preşedinţi de Consilii Judeţene, primari ai marilor oraşe din România, deputaţi şi senatori. Îi cerem domnişoarei Mareş să arate respect pentru noi toţi, să nu implice Tineretul Naţional Liber în această luptă internă, să nu folosească paginile oficiale ale organizaţiei noastre după bunul său plac sau al apropiaţilor domniei sale, angajaţi ai cabinetului primului ministru! Ne dorim ca #GeneraţiaAltfel să nu rămână doar un simplu slogan, să dovedim că împreună putem aduce schimbarea clasei politice, că #PrinNoiÎnşine putem reuşi”, se arată în comunicatul TNL Braşov.

„Fără sprijinul domnului Orban, domnia sa nu ar fi fost astăzi preşedinte al TNL”

,,Fără sprijinul domnului Orban, domnia sa nu ar fi fost astăzi preşedinte al TNL şi apreciem că decenţa şi respectul sunt hainele pe care ar trebui să le îmbrace mai des.  Menţionăm că sub conducerea domnului preşedinte al PNL, Ludovic Orban, tineretul liberal a avut parte de o susţinere fără precedent, pentru care astăzi se cuvine să îi mulţumim. Apreciem deschiderea domnului Orban către tineri, dar şi originalitatea mesajelor domnului Cîţu şi le dorim mult succes în această competiţie. Rămânem loiali Partidului Naţional Liberal şi sperăm ca după 25 septembrie să fim mai uniţi şi mai puternici”, se mai arată în comunicatul TNL Braşov.

Parcursul  Marei Mareş în politică

  • La alegerile parlamentare din anul 2016, Mara Mareş a ocupat prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor şi a ajuns deputat, stârnind nemulţumirea unor vechi membri din PNL Braşov, care au fost lăsaţi pe poziţii inferioare.
  • La alegerile parlamentare din anul 2020, primarii PNL din Ţara Făgăraşului l-au propus pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, pe un loc eligibil,  pe Dumitru Flucuş, primarul de la Şinca Nouă, lăsând-o pe Mara Mareş pe o poziţie inferioară.  Ea a „declinat” oferta şi a preferat să candideze pe listele PNL Bucureşti, dar  nu a mai obţinut un fotoliu de parlamentar. În schimb, i s-a oferit un post în echipa guvernamentală a lui Florin Cîţu. Susţinerea acestuia la alegerile pentru conducerea PNL ar fi o explicaţie pentru ieşirile ei publice în numele TNL.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here