Turneul de şah ,,Memorial V. Dalseno’’, ediţia a IV-a, se organizează în perioada 23-25 iulie 2021, la Casa de Cultură din Victoria.  Inginerul Ioan Bârsan este antrenorul secţiei de şah din cadrul CS Chimia Victoria şi cel care s-a ocupat de organizarea turneului. S-au înscris în competiţie peste 45 de concurenţi, minori şi adulţi.

  • ,,Suntem la a IV-a ediţie a turneului de şah în memoria lui  V. Dalseno. La această ediţie  avem un invitat special, pe maestrul internaţional de şah Ioan Cosma, cel care a copilărit şi a crescut  la casa de copii din Victoria şi a ajuns mare maestru internaţional de şah. Ioan Cosma a fost antrenat de Victor Dalseno din Victoria. În memoria acestui om am organizat acest concurs de şah.  Turneul de şah va începe vineri, 23 iulie 2021 în jurul orei 15.30 după ce participanţii vor achita taxa de înscriere. Suma încasată se va restitui sub formă de premii. Concursul este omologat în calendarul Federaţiei Române de Şah.   Rundele 1 şi 2 se vor desfăşura în prima zi de concurs, rundele 3, 4 şi 5 se vor desfăşura sâmbătă, iar duminică rundele 6 şi 7. Festivitatea de premiere  se va ţine  duminică începând cu ora 15.00’’ a spus antrenorul Ioan Bârsan.

La secţia de şah sunt legitimaţi peste 25 de juniori şi seniori, însă activează şi sportivi care încă nu au fost legitimaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here