Trei sportivi de la CS Victoria au participat cu  Lotul român de orientare  la Campionatele ,,Sud – Est Europene de Orientare’’ care s-au desfăşurat în Zagreb, Croaţia.  Competiţia a debutat în data de 25 august cu festivitatea de deschidere    pe arena teatrului de vară din Zagreb. S-au înscris  peste 500 de sportivi din 15 ţări precum: România, Republica Moldova, Turcia,  Cipru, Italia, Franţa, Germania, Macedonia, Spania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Slovenia, Croaţia, care au susţinut probele  în perioada 25 – 29 august a.c.  Sportivii de la Victoria au obţinut 6 medalii de aur, argint şi bronz. De la CS Chimia Victoria au participat: Pop Diana Maria, Pop Ciprian şi antrenorul acestora, Urdea Gheorghe.   Proba de sprint a fost organizată în  localităţile  Zagreb şi Kralovac, iar probele de pădure în localităţile Krasic şi Vuksin Sipak.

  •  ,,Concursurile au fost bine organizate, hărţi noi, zone noi şi concurenţi valoroşi. A fost o provocare pentru toţi concurenţii. Trei sportive de la CS Victoria au urcat pe podium, Pop Diana şi Ciprian Pop  s-au clasat pe locul I la proba de oraş, şi eu, care   am obţinut patru medalii, trei de argint şi una de bronz la probele de oraş şi de pădure. A fost greu, traseele au fost dificile, dar interesante, competiţia a fost strânsă şi am simţit nivelul concursului internaţional.  În cadrul acestei competiţii am discutat şi despre evenimentul sportiv care se va desfăşura în România, la Victoria, în luna august 2022,  când vom fi  gazda Campionatelor ,,Sud – Est Europene de Orientare’’ a spus antrenorul Urdea Gheorghe.

În cadrul competiţiei de la Victoria se vor organiza cinci zile de concurs în zona turistică Sâmbăta de Sus, Fata Pădurii, Rucăr, Sumerna şi în zona Drăduş.

  • ,,Am început să lucrez la programul competiţional, zonele de concurs, condiţii de cazare, realizarea hărţilor,  repartizarea arbitrilor pe dispozitive’’ a mai spus Urdea Gheorghe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here