Centrul de permanenţă din oraşul Victoria va mai funcţiona doar până la sfârşitul lunii noiembrie 2021. Medicul coordonator al Centrului, dr. Sorin Prică, a fost cel care a făcut anunţul printr-o adresă trimisă UAT Victoria la data  28 octombrie 2021.  Centrul funcţiona într-un spaţiu al Primăriei Victoria încă de la înfiinţare, iar funcţionarea era asigurată tot de primărie.

  • ,,Cu această dată va înceta şi convenţia de asociere între medicii titulari  de la centrul de permanenţă, notificarea fiind trimisă la DSP Braşov, dar şi la  CAS Braşov cu care avem contracte de prestări servicii” explică  dr. Sorin Prică într-o adresă trimisă Primăriei Victoria.
  •  ,,I-am solicitat medicului  Prică, dar şi colegilor acestuia de la Centru de permanenţă să ne ajute la formarea echipei de la camera de gardă din cadrul Spitalului Orăşenesc Victoria. Cheltuielile de funcţionare pentru Centrul de permanenţă nu se mai justifică atunci când va funcţiona  camera de gardă. Însă am fost surprinsă neplăcut că niciun medic de la Centru nu a dorit să facă gărzi la camera de gardă.    Rămâneau în condiţii bune şi foarte bine plătiţi la spital. I-am explicat  medicului coordonator  că în momentul în  care camera de gardă  va fi funcţională  nu se mai justifică cheltuielile de la centru de permanenţă.  Noi am fi vrut să funcţioneze centrul până când camera de gardă era funcţională” a spus Camelia Bertea, primarul oraşului Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here