Primăria şi Consiliul Local Victoria s-au gândit la copiii urbei şi au alocat din bugetul local 22.400 de lei pentru pachetele pe care Moş Crăciun le va dărui copiilor în pragul sărbătorilor Crăciunului. Au fost pregătite 800 de daruri, din care în ziua de 20 decembrie au fost împărţite  763 la Grădiniță, la Școala Generală şi la Şcoala Specială, iar restul vor ajunge la copiii care vor cânta pe 27 decembrie.
  •  ,,Azi este o zi cu totul specială pentru copiii din Victoria!  Moș Crăciun a trecut pe la Grădiniță, pe la Școala Generală și pe la Şcoala Specială și a adus câte un dar fiecărui copil, de la 2 ani până la clasa a VIII-a. Iar începând tot de azi, timp de trei zile, între orele 17 și 19, în incinta Casei de Cultură, Moșul îi așteaptă pe toți copiii care vor să îi aducă scrisori sau să facă poze cu el” spune primarul oraşului Victoria, Cameklia Bertea.

 Se deschide patinoarul

O altă surpriză pentru copiii şi locuitorii oraşului este patinoarul din centrul oraşului care va fii deschis miercuri, 22 decembrie a.c.
  • ,,Miercuri, 22 decembrie, inaugurăm patinoarul mult aşteptat de către noi toţi. Biletul de intrare pentru copii va fi de 5 lei, pentru adulți 10 lei, pentru o serie de 60 de minute, iar închirierea patinelor 10 lei” spune primarul Camelia Bertea.

Spectacol de Sfântul Ştefan cu Paula Seling

Ca în fiecare an, de praznicul Sfântului Ştefan, Primăria Victoria organizează un spectacol pentru cetăţenii urbei.
  • ,,Luni, 27 decembrie, ne vedem cu toții la spectacolul de Sfântul Ștefan, unde Paula Seling va susține un concert, iar trupe și artiști locali vor cânta și ei pro bono. Luna decembrie este despre a dărui şi a petrece timp cu cei dragi” mai spune primarul Camelia Bertea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here