Maternitatea Braşov va intra  intra în  reabilitare, la corpul nou de clădire  derulându-se lucrări de modernnizare, dotare şi eficientizare energetică. Luni, 20 decembrie a.c. a fost predat amplasamentil  constructorului,  SC  Electroprecizia AG Săcele.
 Firma constructoare are la dispoziţie 18 luni pentru a implementa mai multe tipuri de lucrări, printre care: izolarea termică a fațadei, termo-hidroizolarea terasei, înlocuirea instalației de încălzire și reabilitarea sistemului de furnizare a apei calde, montarea de panouri solare și pompe de căldură, modernizarea sistemelor de climatizare, de ventilare mecanică şi de iluminat, înlocuirea circuitelor electrice deteriorate sau subdimensionate, construcţia de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, precum și lucrările necesare obținerii avizului de securitate la incendiu.
  • ,,Am întâmpinat unele dificultăţi cu acest proiect investiţional, de la faptul că am fost nevoiţi să desfăşurăm mai multe proceduri de achiziţie pentru a reuşi să adjudecăm proiectarea şi execuţia lucrărilor, şi până la faptul că a fost necesar un timp suplimentar pentru a avea un proiect tehnic care să respecte toate cerinţele. Maternitatea Brașov este una dintre instituţiile noastre medicale care au beneficiat de un număr însemnat de investiţii, realizate pe toate planurile, atât în ceea ce priveşte infrastructura de clădiri de care dispune, cât şi în modernizarea şi dotarea cu cele mai noi şi performante echipamente medicale” a declarat Adrian Veştea, preşedintele CJ Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here