Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) a dezvăluit două cazuri incredibile descoperite în centrele de protecţia copiilor din cadrul DGASPC Braşov, respectiv Dacia (Rupea) şi Hărman. La Centrul de la Dacia (Rupea) o minără de 13 an este însărcinată în luna a treia. La centrul de la Hărman, un  anagajat al Protecției Copilului Brașov (G.V) este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale, în mod repetat, cu o beneficiară a centrului, I.R. care  suferă și de afecțiuni psihice.  Angajatul a fost extras de la centrul din Hărman și mutat la sediul central din Brașov.

  •   ,,Ce părere are conducerea Consiliului Județean Brașov? Contactat telefonic, angajatul Protecției Copilului Brașov(G.V), întrebat dacă confirmă sau infirmă acuzațiile aduse, acesta ne-a declarat: deocamndată mă abțin de la a face comentarii, nu am nimic de spus!”, a  publicat pe site-ul propriu ASUM.
  •  ,,În ceea ce privește primul caz, DGASPC Brasov a sesizat Inspectoratul de Poliție al județului Brașov și în paralel a declanșat o cercetare administrativă, care se afla în derulare. În legătură cu cel de-al doilea caz( minora de 13 ani ), DGASPC Brasov, în urma verificărilor efectuate de către echipa pluridisciplinara, a sesizat organele de poliție de la domiciliul fetei” a transmis către ASUM purtătorul de cuvânt al DGASPC BRaşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here