Sâmbătă, 22 ianuarie a.c., la ora 14.28, ISU Braşov a fost anunţat că 2 copii au căzut în lacul Dumbrăviţa după ce s-a spart gheața. La fata locului s-au deplasat un echipaj de scafandri cu barca pneumatică şi două echipaje SMURD.

  • ,,Unul dintre copii a reuşit să se salveze, iar pentru cel de al doilea copil s-a început acţiunea de căutare şi salvare de către scafandri. În jurul orei 15.30 copilul a fost găsit, scos din apă și imediat s-au început manevrele de resuscitare de catre personalul medical prezent la fata locului” a comunicat ISU Braşov.

Polițiștii au stabilit  că 4 persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița,  iar ca urmare a ruperii gheții, 3 dintre acestea au căzut în lac. În continuare, două dintre cele trei persoane au reușit să iasă din lac, pentru cea de-a treia persoană fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

  •   ,,Dintre cele două persoane, care au reușit să iasă din lac, o persoană a fost consultată la fața locului de către cadrele medicale, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Activitățile sunt în curs de desfășurare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here