Milionarul fugar Ioan Neculaie a fost prins în Grecia. Polițiștii eleni l-au găsit pe afaceristul de 64 de ani în Thessaloniki. Neculaie era urmărit internațional de o săptămână, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare.

Omul de afaceri brașovean a dispărut din România chiar în ziua în care judecătorii făceau lumină în dosarul în care era acuzat de nerespectarea armelor și munițiilor.

Pentru a nu fi recunoscut bărbatul a apelat și la operații estetice. Ioan Neculaie urmează să fie extrădat în România pentru a-și executa pedeapsa.

Omul de afaceri a deținut producătorul de autocamioane Roman Brașov și echipa de fotbal FC Brașov. În septembrie 2010, averea lui Neculaie era estimată la 80-82 milioane de euro.

În martie 2010, Ioan Neculaie a pierdut dreptul de proprietate asupra pachetului majoritar de acțiuni la societatea „Pro Roman”, administratorul parcului industrial Roman Brașov, în favoarea omului de afaceri Ioan Olaru. La data de 20 aprilie 2011 a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru că a construit ilegal pe un teren al cărui proprietar era tot Ioan Olaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here