Un accident rutier în care au fost implicate un  autoturism, un TIR și o autoutilitară care transporta o tonă de combustibil a avut loc, marți dimineață, în județul Brașov.  În urma impactului au rezultat două victime, dintre care una decedată. Sunt scurgeri pe carosabil, iar traficul este oprit pe ambele sensuri. Potrivit ISU Brașov, accidentul s-a produs în stațiunea Bran, zona Cheile Castelului. Conform DSU, în accident au fost implicate 5 persoane (2 în camion, 2 în autoutilitară și 1 în autoturism). ”După evaluarea medicală s-au înregistrat 2 victime din autoutilitară (1 decedată și 1 ranită conștientă, cu traumatism de coloană, care va fi transportată la spital)”, informează DSU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 73 Râșnov-Rucăr, kilometrul 108+200 de metri, în localitatea Bran, județul Brașov, într-o curbă deosebit de periculoasă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren (fără încărcătură), o autoutilitară, în care se afla un recipient de o tonă încărcat cu combustibil și un autoturism. Sunt scurgeri din recipient pe carosabil. Potrivit primelor date, o persoană este rănită grav (inconștientă) și o alta a suferit leziuni, dar este conștientă.  Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here