Secția de Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată cu privire la faptul că două tinere, în vârstă de 16 ani și 15 ani, au plecat, la data de 02 februarie 2022, de la domiciliul lor situat în localitatea Tărlungeni, județul Brașov și nu au revenit până în prezent.

Semnalmentele tinerei, în vârstă 15 ani:

Înălțime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, fața ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr negru, vopsit, purtat prins în coadă, peste umeri, constituție normală. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă, tip jeans, de culoare albastră, cu glugă, prevăzută cu blană de culoare albă, pantaloni tip blue jeans de culoare neagră și purta botine, de culoare neagră. Tânăra are asupra sa telefon mobil.

Semnalmentele tinerei, în vârstă 16 ani:

Înălțime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, fața ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr castaniu, până la nivelul umerilor, constituție normală. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care aceasta le purta la momentul plecării. Tânăra nu are asupra sa telefon mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoanele  în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here