Copiii cu vârstre de la 3 la 15 ani pot participa la concursul de ski Cupa „Junior  SKV“  ororganizat pe pârtia de ski de la Drăguș duminică, 13 februarie 2022. Organizatorii spun că această competiție ajunsă la ediția a VI-a  se va desfășura pe categorii de vârstă.

  • ,,Este al șaselea an în care organizăm acest concurs pentru copii. Participă copiii din zona Făgărașului, dar vin și din zona Vâlcea. Toți participanții vor fi recompensați cu diplome, dulciuri, iar cei mai buni și cu medalii.   Așteptăm toți copiii care iubesc acest sport să se înscrie la concurs“ a explicat Tomas Bross de la asociația SKV.
    Înscrierile au loc între orele 10.00-11.30, la casa de bilete de la pârtie, iar participarea este gratuită.  Concursul începe la ora 12.00 și sunt pregătite medalii, diplome și premii pentru toți participanții. Ocupanții primelor trei locuri vor obține și cupe.
    Evenimentul, aflat la a VI-a ediție, este organizat de SKV Țara Făgărașului, Asociația Salvatorilor Montani Victoria, Jandarmeria Montană Sâmbăta, Primăria Drăguș și Casa Zmeilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here