16 microbuze de transport persoane din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Mureș, Neamț și Sibiu au ajuns în Vama Siret din județul Suceava. Nouă dintre acestea vor rămâne în vamă pentru transportul cetățenilor ucraineni către destinațiile dorite, iar trei au fost direcționate către tabăra mobilă de pe stadionul Siret. Pentru gestionarea    solicitărilor de sprijin, tabăra mobilă aparținând ISU Constanța a fost trimisă în județul Tulcea, la vama Isaccea.

  •  ,,23 de pompieri militari  de la ISU Dâmbovița s-au deplasat la Suceava  cu un modul de tabără completă, bucătărie mobilă și generator. A doua tabără mobilă care va deservi nevoile de cazare ale cetățenilor sosiți din zona de conflict va fi instalată tot la Suceava“ comunică ISU.

În cursul nopții de sâmbătă, 26 februarie, 3 microbuze de transport persoane apartinând ISU Brasov s-au alăturat misiunii de sprijin a cetățenilor ucrainieni care intră în țara noastră prin punctele de frontiera din județul Suceava.

  •  ,,Cei 6 pompieri militari care deservesc microbuzele de transport persoane fac parte din misiunea integrată pentru gestionarea situației generate de conflictul militar din Ucraina. Acestia vor prelua cetățeni ucrainieni din vama Siret și îi vor transporta spre punctele de triere sau spre locurile puse la dispoziție de autorități. ISU Brasov este pregătit să suplimenteze sprijinul oferit cu tehnică si personal dacă situația o va impune“ comunică ISU Brașov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here