Prima serie de pensionari va pleca în stațiunile balneoclimaterice cu biletele de tratament ale Casei de Pensii Județene Brașov în perioada 9-11 martie. Repartizarea biletelor  se va face în funcție de numărul cererii și nu pe bază de punctaj.  Pentru această serie CJP Brașov a primit 59 de bilete.

  • Astăzi, 07.03.2022, Casei Județene de Pensii Brașov i-au fost repartizate un număr de 59 de bilete de tratament în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă “T.B.R.C.M.” – S.A., respectiv: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu Băi, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, cu începere din 09, 10 și 11 martie, în funcție de stațiune. Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de biletele, nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă pe bază de punctaj, a declarat Bogdan Neferică, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Brașov.

Biletele de tratament pentru prima serie se pot ridica de la sediul instituției, din strada 13 Decembrie, numărul 43A – camera 3. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0268418055 – Compartiment Bilete de Tratament.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here