Centrul de permanență din Victoria a fost dotat cu aparatură și mobilier achiziționate de Primăria Victoria. Investiția s-a ridicat la 14. 860 lei,  valoarea aparaturii medicale, și   8.267 lei pentru mobilier (scaune, canapele, paravane, dulapuri, birou medic, masă tratament, stativ perfuzii). Centrul de permanenţă a fost redeschis la începutul acestui an și a fost dat în folosință cu aparatură împrumutată de la Spitalul Orășenesc.

  • ,,Am reușit, din nou, ceea ce nu s-a reușit timp de 13 ani: mai întâi să renovăm Centrul de permanenţă, fără a cheltui bani din buget, iar acum să alocăm banii necesari pentru dotarea cu aparatură și mobilier noi și modern. Mobilierul şi aparatura luate cu împrumut vor fi restituite Spitalului Orășenesc Victoria. Profit de ocazie pentru a mulțumi încă o dată conducerii Spitalului pentru sprijinul acordat, precum și celor care au ajutat la începutul anului la amenajarea Centrului, fie prin donații, fie prin muncă voluntară“ a comunicat Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Centrul de permanenţă va asigura continuitatea asistenței medicale primare în afara programului cabinetelor medicilor de familie:

  •   de luni până vineri între orele 15.00-8.00
  •   sâmbăta, duminica și în zilele declarate sărbători legale, 24 de ore din 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here